2821
2789

از خود طلا فروشیا دیگه

میری میگی دسته دوم چی داریدیا مثلا گوشواره دست دوم دارید؟

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از خود طلا فروشیا دیگه میری میگی دسته دوم چی داریدیا مثلا گوشواره دست دوم دارید؟

آخه بعضی جاها زیاد داره مثل پاساژ تجریش

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

آخه بعضی جاها زیاد داره مثل پاساژ تجریش

یه جایی بروک مطمئن باشی بهش بعضیا سر دست دومم‌ پول بیشتر میگیرن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

چه جالب نمیدونستم ..اگه اجرت نداره پس چرامیفروشن طلافروشزا سود نداره واسشون خب؟

۷ درصد سود طلا فروشه

۹ درصد مالیات

اجرت هم جدا

یه جایی بروک مطمئن باشی بهش بعضیا سر دست دومم‌ پول بیشتر میگیرن

آره واقعاً منم که شانس ندارم

میخوام در خرید هدیه صرفه‌جویی کنم آخرسر یه چیز گرون‌تر و بیخودتر میندازن بهم😅

چه جالب نمیدونستم ..اگه اجرت نداره پس چرامیفروشن طلافروشزا سود نداره واسشون خب؟

اجرتش کمتره ن ک نداشته باشه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
آره واقعاً منم که شانس ندارم میخوام در خرید هدیه صرفه‌جویی کنم آخرسر یه چیز گرون‌تر و بیخودتر میندا ...

از بالا شهر نخر خب اونا واقعا گرگن😑🥴از طلافروشای منطقه های پایین تر بگیر از چند جا قیمت کن اگه میتونی طبق وزن اون طلا خودت محاسبه کن قیمتش چقدر درمیاد و قیمت طلا دست دوم رو بزن گوگل میاره واست قیمت امروزو

من نرفتم ولی همین جا از چند نفر شنیدم طلافروشی جواد توی امیرآباد انگار خیلی خوبه و زیاد طلای دست دوم ...

خیلی ممنونم عزیزم