سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ارتباطم قطع شریک خونه مادر شوهرمم ددشب بچمو میش خودش خوابوند منم خوابم نبرد یه صبح بهم گفت بخواب گفت بچم پیشم نیست خوابم نمیبره گفت تو ذات خرابی داریی دروغ گویی اگه این حرفارو بهم نمیزد شاید فکر خودکشی به سرم نمیزد اما خودکشیم قطعی تحمل حرفای بد شنیدن ندارم
ارتباطم قطع شریک خونه مادر شوهرمم ددشب بچمو میش خودش خوابوند منم خوابم نبرد یه صبح بهم گفت بخو ...
عزیز دلم درکت میکنم😔اما قوی باش بسپارشون به خدا،اون الآن میتونه اینکارو کنه مطمئنم باش دوسه سال دیگه بچت خودش یه لگد بهش میزنه میاد پیش تو،اون میشه واست یه همدم قدرت بیشتر میشه با وجود بچه،تحمل کن نقطه ضعف نده دستشون بهت حق میدم سنت کمه،اما تو میتونی قوی ترین مادر دنیا باشی به حرفاشون اهمیت نده،فقط بفکر این باش که خودت روز به روز قوی تر بشی
خیلی از آدما از دل بزرگترین و سختترین مشکلات بیرون اومدن و الآن موفقترین آدم ها هستن و خیلی ها در برابر مشکلات تاب نیاوردند و شکست رو پذیرفتن اما این کجا و آن کجا،فقط یه مدت تحمل کن بهت قول میدم هرچی بچت بزرگتر بشه اوضاع بهتر میشه
نمیدونم چیکار کنم دوست دارم همشون بمیرن خانواده شوهرم ومادر پدرم همشون میگن حوبن ولی همشون بدرد هیچ ...
بله عزیزم همه ی آدما ادعای خوب بودن دارن،اما بگذار اونا بدی کنند تو در حق خودت و بچت خوب باش،با مشکلات بجنگ اما پا پس نکش،الآن ذهنت خسته هست،نمیتونی بری پیش یه مشاور؟