2777
2789
هیچکس هیچکس هیچکس مادر نمیشه واسه بچت

مادر بزرگش هست اگه بخوام طلاق بمیرم دلم برای بچم تنگ میشه اگه بمونم زندگی سخت خود کشی بهترین راه حل جرعتشو دارم ولی میخوام فوری بمیرم 

مادر بزرگش هست اگه بخوام طلاق بمیرم دلم برای بچم تنگ میشه اگه بمونم زندگی سخت خود کشی بهترین راه حل ...

اینجوری نگو توروخدا،تو دلت واسه بچت تنگ میشه اما اون دلش واسه تو تنگ نمیشه؟هیچوقت مادربزرگ نمیتونه رسیدگی های مادر رو داشته باشه،بزار بچت یه ذره بزرگتر بشه بعد تصمیم بگیر،اگر طلاق بگیری نمیتونی بچت رو بگیری؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکس هیچکس هیچکس مادر نمیشه واسه بچت

ارتباطم قطع  شریک خونه مادر شوهرمم ددشب بچمو میش خودش خوابوند منم خوابم نبرد یه صبح بهم گفت بخواب گفت بچم پیشم نیست خوابم نمیبره گفت تو ذات خرابی داریی دروغ گویی اگه این حرفارو بهم نمیزد شاید فکر خودکشی به سرم نمیزد اما خودکشیم قطعی تحمل حرفای بد شنیدن ندارم

ارتباطم قطع  شریک خونه مادر شوهرمم ددشب بچمو میش خودش خوابوند منم خوابم نبرد یه صبح بهم گفت بخو ...

عزیز دلم درکت میکنم😔اما قوی باش بسپارشون به خدا،اون الآن می‌تونه اینکارو کنه مطمئنم باش دوسه سال دیگه بچت خودش یه لگد بهش میزنه میاد پیش تو،اون میشه واست یه همدم قدرت بیشتر میشه با وجود بچه،تحمل کن نقطه ضعف نده دستشون بهت حق میدم سنت کمه،اما تو میتونی قوی ترین مادر دنیا باشی به حرفاشون اهمیت نده،فقط بفکر این باش که خودت روز به روز قوی تر بشی

هیچی مون نیست الکی گیر میدیم🤷‍♀️

ببین باور کن خود من اینقدر مشکل دارم ، دارم روانی میشم ولی میشه چون مشکل دارم به فکر مردن باشم، باور کن ندیده درکت میکنم ولی این راهش نیست

پسر و مجردم🌹یعنی امکان داره منم یه روز از این مجردی نجات پیدا کنم😂💞

خیلی از آدما از دل بزرگترین و سختترین مشکلات بیرون اومدن و الآن موفقترین آدم ها هستن و خیلی ها در برابر مشکلات تاب نیاوردند و شکست رو پذیرفتن اما این کجا و آن کجا،فقط یه مدت تحمل کن بهت قول میدم هرچی بچت بزرگتر بشه اوضاع بهتر میشه

عزیز دلم درکت میکنم😔اما قوی باش بسپارشون به خدا،اون الآن می‌تونه اینکارو کنه مطمئنم باش دوسه سال دی ...

نمیدونم چیکار کنم دوست دارم همشون بمیرن خانواده شوهرم ومادر پدرم همشون میگن حوبن ولی همشون بدرد هیچ نمیخورن

نمیدونم چیکار کنم دوست دارم همشون بمیرن خانواده شوهرم ومادر پدرم همشون میگن حوبن ولی همشون بدرد هیچ ...

بله عزیزم همه ی آدما ادعای خوب بودن دارن،اما بگذار اونا بدی کنند تو در حق خودت و بچت خوب باش،با مشکلات بجنگ اما پا پس نکش،الآن ذهنت خسته هست،نمیتونی بری پیش یه مشاور؟

نه نمیتونم

پس چندتا جمله ی خوب،بنویس روی کاغذ لوسیون به دیوار که جلوی چشمت باشه،بنویس

من قویترین مادر دنیا هستم 

من میتوانم با تمام مشکلات بجنگم 

من میتوانم زندگی خوب برای خودم بسازم 

فرصت بسیار است من میتوانم جز موفقترین ها باشم

ببین باور کن خود من اینقدر مشکل دارم ، دارم روانی میشم ولی میشه چون مشکل دارم به فکر مردن باشم، باور ...

چرا منو درک میکنی😐😂😂

خدانکنه روانی بشیدهمه چیز درست میشه فقط زمان میخواد

چرا منو درک میکنی😐😂😂 خدانکنه روانی بشیدهمه چیز درست میشه فقط زمان میخواد

برای این گفتم چون خودم مشکل دارم، میفهمم شما چی میگید ،برای این بود گفتم درکتون میکنم

پسر و مجردم🌹یعنی امکان داره منم یه روز از این مجردی نجات پیدا کنم😂💞