successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 عنوان این یعنی چی 142 بازدید | 16 پست حرف زیبا بوی باران میدهدبسپاردردفتردل نقش دیوارش مکن بیوی عشقمه میشه بگین یعنی چی؟🥺 🙃... I just wanna make you feel okay 1400/08/12 | 10:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99082 ینی همون دیگ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206485 چیز خاصی نی ک وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
2021taraneh عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4315 عاشقه حرف دلش رو زده دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 ینی همون دیگ یعنی معنی خاصی نداره ازیکی پرسیدم گفت یعنی یادتوروتودلم نگه میدارم ؟ 🙃... I just wanna make you feel okay
aghaykhas عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 3501 منظور شاعر از عشق اینجا خدا بوده🤣🤣 چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 عاشقه حرف دلش رو زده واقعا عاشقانس میشه معنیَشوبگین؟ 🙃... I just wanna make you feel okay
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 منظور شاعر از عشق اینجا خدا بوده🤣🤣 اره اینم بعیدنیست چون همیشه از عشق به خدابرام میگفت 🙃... I just wanna make you feel okay
2021taraneh عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4315 واقعا عاشقانس میشه معنیَشوبگین؟ خب ببین منظورش اینه که حرفای من مثل باران پر از احساس و طراوت هست و اونارو توی دل و ذهن و قلبت به یادگار نگهدار و نادیده نگیر و به راحتی از کنارش نگذر همون نقش بر دیوارش نکن یعنی از ذهن و خاطرت بیرون ننداز دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 چیز خاصی نی ک اها ممنون 🙃... I just wanna make you feel okay
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 خب ببین منظورش اینه که حرفای من مثل باران پر از احساس و طراوت هست و اونارو توی دل و ذهن و قلبت به یا ... اهامرسی عزیزم یه سوال دیگه معنی اینم نمیده که منوفراموش نکن نکنه منظورش اینه کات کنیم؟🥺 🙃... I just wanna make you feel okay
2021taraneh عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4315 اهامرسی عزیزم یه سوال دیگه معنی اینم نمیده که منوفراموش نکن نکنه منظورش اینه کات کنیم؟🥺 خب اره دیگه داره میگه که منو فراموش نکن مفهوم اصلی همینه نه عزیزم این آدم عاشقه آخه واسه چی بگه کات کنید؟ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
successfulgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1312 خب اره دیگه داره میگه که منو فراموش نکن مفهوم اصلی همینه نه عزیزم این آدم عاشقه آخه واسه چی ب ... اهامرسی عزیزم اخه رابطمون خیلی مشکلات سرراهشه خونواده ی خودش ناراضین گفتم شایدمیگه کات کنیم تمومممنون که جوابمودادی عزیزم 💕 🙃... I just wanna make you feel okay
2021taraneh عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4315 اهامرسی عزیزم اخه رابطمون خیلی مشکلات سرراهشه خونواده ی خودش ناراضین گفتم شایدمیگه کات کنیم تموم مم ... خواهش گلم دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد