مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل نباید زنگ میزده یا پیام میداده .وقتی نبوده یعنی اوضاع وضعیت سفیده مثل یه رمز
بگو در آینده بهم خیانت شد سریع بفهمم مثل این چیزا تا آخر ادامه ندم باهاش
مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل نباید زنگ میزده یا پیام میداده .وقتی نبوده یعنی اوضاع وضعیت سفیده مثل یه رمز
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همینو بگو یا چت شو یه دفعه خانومش پیدا میکنه یا خودشو با یه کثافت
مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل ...
ببخشید ا خیلی خندیدن 😂😂😂
میدونی به چی ؟ به احمق بودن و بی شعور بودن اون مرد ، خب خاک تو سرش کنن که همیچین غلطایی رو میکنه اگر دنبال این کارا بود دیگه زن نمیگرفت زن گرفت که اونم
بدبخت کنه حالا یا با بچه یا بی بچه
آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹