2777
2789
بگو😧

مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل نباید زنگ میزده یا پیام می‌داده .وقتی نبوده یعنی اوضاع وضعیت سفیده مثل یه رمز

بگو در آینده بهم خیانت شد سریع بفهمم مثل این چیزا تا آخر ادامه ندم باهاش

مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل نباید زنگ میزده یا پیام می‌داده .وقتی نبوده یعنی اوضاع وضعیت سفیده مثل یه رمز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همینو بگو یا چت شو یه دفعه خانومش پیدا می‌کنه یا خودشو با یه کثافت

زود بگو کنجکاو شدم

مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل ...

ببخشید ا خیلی خندیدن 😂😂😂

میدونی به چی ؟ به احمق بودن و بی شعور بودن اون مرد ، خب خاک تو سرش کنن که همیچین غلطایی رو میکنه اگر دنبال این کارا بود دیگه زن نمی‌گرفت زن گرفت که اونم 

بدبخت کنه حالا یا با بچه یا بی بچه

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
مورد بوده از طریق بیو واتساپ.وقتی سه نقطه آخر بیو واتساپ میذاشته)....( یعنی نشون میداد که خونس و رل ...

خب عزیزم اینا رمزه ک هر کدومشون یه جوری دارن یه رمزی دارن 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد

حالا گلم واسه چی میخوای ؟ 😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹