2777
2789

یعنی تو این سرزمین عجایب از قیمتای ساعت بعد خبر نداریم چه برسه چند ماهه بعد 😬😬😬

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو این سرزمین عجایب از قیمتای ساعت بعد خبر نداریم چه برسه چند ماهه بعد 😬😬😬

نمیدونم والا گفتم شاید کسی بدونه .من هر وقت خریدم فروختم ضرر کردم ایندفه نمیخوام اینجوری بشه 

کاش همه چی درست بشه

نمیدونم والا گفتم شاید کسی بدونه .من هر وقت خریدم فروختم ضرر کردم ایندفه نمیخوام اینجوری بشه 

مثل خونه و ماشین فکر نکنم دیگه ارزون تر بشه

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

توی خرید و فروش در طلا و دلار و بورس باید صبور باشی. تا یه ذره قیمت افت کرد نترسی بدویی بفروشی. صبر بکنی حتما دوباره بالا میره

اگه میخوای بفروشی اصلا نخر 

بعدم اگه میخوای بخری  برو کارکرد بدون اجرت بخر 

یا نو حداقل از تهران بازار طلا فروشان بخر که اجرت ساختشون خیلی پایینه 

من پارسال یه طلای کارکرد برای پس انداز خرید با اجرت هشت درصد 

الان میبینم اونجا نو رو دارن با این اجرت میفروشن و یکم پرس وجو کردم ازشون دیدم بله خیلی به صرفست

ولی کلا کارکردن بدون اجرت  بگیر 

مثل خونه و ماشین فکر نکنم دیگه ارزون تر بشه

تاپیک قبلم گفتم ه چک داریم برای ۶ماه دیگه که پول چک و جور کردیم نمیخوایم توی حساب بمونه منم طلا ندارم میخوام به همسرم بگم النگو بخریم موعد چک که شد اگه نتونستیم دوباره پولو جمع کنیم بفروشیم .

خیلی میترسم بگم طلا بخره سقوط کنه بگه تو کردی از طرفی هم طلاهامو فروختم حالم خوب نیس به شدت دلم النگو میخواد😁

کاش همه چی درست بشه

اگه میخپای بفروشی اصلا نخر  بعدم اگه میخوای بهری برو کارکرد بدون اجرت بخر  یا نو حداقل ا ...

دلیلمو گفتم .اگه بخرم همون دست دوم بدون اجرت میخرم .حالا به نظرت بخرم 

کاش همه چی درست بشه

تاپیک قبلم گفتم ه چک داریم برای ۶ماه دیگه که پول چک و جور کردیم نمیخوایم توی حساب بمونه منم طلا ندار ...

بنظرم حتما بخر من عاشق النگو و طلام فکر نکنم کمتر بشه بنظرم بیشترم بشه

دلیلمو گفتم .اگه بخرم همون دست دوم بدون اجرت میخرم .حالا به نظرت بخرم 

مبلغ چک چقدره عزیزم؟یکم ریسکه دیگ اگه همسرت ازون ادمایی که بعدا اگر هزار تومن کم شه ازین پول بگه تو باعثش شدی و خوددخواهی کردی و هزارتا حرف دیگ به نظرم این کارو نکن 

اگر اصلا اهمیتی نمیده و برای دلت این کارو می کنه برو بخر

برای سرمایه گزاری هیچوقت طلا نخرید چون ضررش زیاده اگر جایی برای نگهداری دارید سکه بخرید