2777
2789
عنوان

زندگی در رشت

504 بازدید | 26 پست

سلام خانما شوهرم کارمنده درتهران وبهش سمت خیلی بالاتر پیشنهاد دادن در گیلان 

شوهرم راضیه ولی من دودلم خانوادم اینجان من دایم میرم خونشون ۲تابچه دارم بعضی مواقع کوچکرو میزارم پیششون به کارام میرسم اماالان از دوری میترسم رشت رفتم ولی نمیدونم برا زندگی چطوریه شما بودین میرفتین البته من اونجا هیچ کس ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به بهتر از این نمیشه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
منم عاشق طبیعتم ولی از تنهایی وغریبی میترسم

بالاخره باید یه جایی به استقلال کامل برسی ...

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

من نمیتونم بهت مشورت بدم چون مجردم اگه بخودم بود همین فردا میرفتم برای زندگی شمال

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....