2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشو بگم نمیتونین بخونین😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

نمیدونم مختص شهرمونه یا نه. ولی آش ماست داریم، آش دوغ با سبزی‌های کوهی، کوفته، یه نوع کباب داریم آخر سر تو آب سماق میپزیم خیلی خوشمزه س، دلمه برگ مو و کلم با روش خودمون 😁

غذای معروف ما ، ماهی هس فک کنم (اهواز) 

اخه اینجا از هرقشری هس 

اصلا نمیشه گفت مثلا لهجه تون چیه غذاتون چیه و... و... 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
خوشمزش؟ میشه اسمشو بگی؟ جاذاب شد واسم 

اره خیلی خوشمزست 

کِیچیری قُروت 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

كله گنجشكى

گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده نمك فلفل اردنخودچى و شويد خشك مخلوط ميكنيم ميذاريم كنار 

سيب زمينى هم اندازه بند انگشت خرد ميكنيم 

يه پياز خرد شده رو توى روغن تفت ميديم تا طلايى بشه بعد بهش رب و زردچوبه و نمك فلفل اضافه ميكنيم رب كه خوب سرخ شد بهش اب اضافه ميشه تا جوش بياد

ميريم سراغ گوشت  قلقلى ميكنيم 

سيب زمينى رو به سس اضافه ميكنيم جوش كه اومد قلقلى ها رو ميريزيم و ميذاريم جا بيفته 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى