2777
2789
عنوان

گوشیم چشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 33 پست
فقط برنامه نیست بر اثر ضربه هم این اتفاق میوفته البته این تجربه ی خودم بود ، برنامه هم منظورم بازیای ...

نه همچین برنامه هایی ندارم

بازی هم کلا ندارم 

ممکنه مال دکمه پاورش باشه؟

چون کار نمیکنه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اتفاقا پاورش هم مشکل داره کار نمیکنه پس مشکل اینه ممنون

اره احتمالا از همون باشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
باید بریزی تو فلش تا جایی که ممکنه بعد فلشش کنی

راه دیگه ای نداره؟

ممکن نیست مال مشکل دکمه پاور باشه؟ چون کار نمیکنه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
از تو گوگل پلی یا برنامه بازار

سرچ کنم برنامه بروز رسانی سامسونگ؟

نه همچین برنامه هایی ندارم بازی هم کلا ندارم  ممکنه مال دکمه پاورش باشه؟ چون کار نمیکنه

نه ، معمولا جایی هم ببری میگن یا ضربه خورده یا فلشش میکنن ، اگه رم داری به خوده طرف بگو که همه ی اطلاعاته گوشیتو تویه رمت انتقال بده بعد فلش کنه برات اگه نداری بگو بریزه تویه یک فلشبعد انتقال بده از همونجا تو گوشیت

اره احتمالا از همون باشه

کاش همین باشه ویروس نباشه

نه ، معمولا جایی هم ببری میگن یا ضربه خورده یا فلشش میکنن ، اگه رم داری به خوده طرف بگو که همه ی اطل ...

ممنون واتساپو چیکار کنم؟ نمیخوام پیامای قبلیش پاک بشه

ممنون واتساپو چیکار کنم؟ نمیخوام پیامای قبلیش پاک بشه

واتس اپ من زیاد باهاش کار نکردم همش تلگرامم 

نمیدونم چجوریه متاسفانه از خودشون بپرسی احتمالا راهنماییت میکنن

واتس اپ من زیاد باهاش کار نکردم همش تلگرامم  نمیدونم چجوریه متاسفانه از خودشون بپرسی احتمالا ر ...

ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید

آره ممکنه.باید ببری  پیش متخصص موبایل

ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید