2777
2789

روزی دوبار روتین انجام میدید؟سرم ضد جوش میزنید؟پاکسازی عمقی پوست که ماهی یک بار نیازه،تو خونه ام هفته ای یک تا دوبار با توجه به پوستتون از لایه بردار ضعیف و ماسکایه پاکسازی استفاده کنید،اگه مشکلتون هورمونی نباشه نتیجه میگیرید

روزی دوبار روتین انجام میدید؟سرم ضد جوش میزنید؟پاکسازی عمقی پوست که ماهی یک بار نیازه،تو خونه ام هفت ...

دکتر پوست رفتم،دو جلسه میکرودرم،یک جلسه کیوسوئیچ انجام دادم،ژل شستشو و محلول و سرم و ضدآفتاب هم برام نوشت،الان خیلی بهتر شده،اما جوش های جدید بازم میزنه ولی کمتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر پوست رفتم،دو جلسه میکرودرم،یک جلسه کیوسوئیچ انجام دادم،ژل شستشو و محلول و سرم و ضدآفتاب هم برام ...

از برندایه چینی و کره ای و ژاپنیم برایه روتین پوستی استفاده کن گلم واقعا عالیه سرم ضد جوش و کرم ضد جوششونم خیلی خوبه،تو اینستا از روسوشاپ(قیمت مناسب) یا کاژک(گرون تره) میتونی مشاوره بگیری و تهیه کنی، ازشون مشاوره رایگان بگیر هر محصولیو که بهت معرفی کردن بگرد تو اینستا از پیجایه دیگه اگه دیدی ارزون تره بخر

از برندایه چینی و کره ای و ژاپنیم برایه روتین پوستی استفاده کن گلم واقعا عالیه سرم ضد جوش و کرم ضد ج ...

اتفاقا اون برندارو استفاده کردم و هیچ نتیجه ای ندیدم

اتفاقا اون برندارو استفاده کردم و هیچ نتیجه ای ندیدم

از نظر هورمونیم کامل چک بشید،یه چکاپ کامل انجام بدید.یه سری از همکلاسیام تو دبیرستان صورتشون پر جوش بود بعدش خود به خود عالی شد.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

صورت

لیلللللیییی | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز