2777
2789
وکیل شدن رشتمم حقوق دانشگاه دولتی هر روز کلی درس میخونم تا توی آزمون قبول بشم البته تازه ترم ۳ هست ...

عزیزم منم دانشجوی ترم یک حقوقم میخام از الان بخونم ک صدرصد سال اول قبول بشم چ کتابایی رو باید بخونم؟؟

موفق باشی..چقد ادمهایی مثل شما انگیزه دهنده هستن.برنامه ریزیتون چطوریع

من سال کنکورم مشاوره داشتم پیش میرفتم

الان که خودم دانشجو هستم ی برنامه ریزی روزانه میکنم برای خودم توی یادداشت گوشیم می نویسم وقتی مثلا اون درسو خوندم کنارش ی تیک بزنم

وقتی ی هدفی رو از اعماق وجودت بخوای و براش تلاش کنی مطمئن باش بهش میرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال کنکورم مشاوره داشتم پیش میرفتم الان که خودم دانشجو هستم ی برنامه ریزی روزانه میکنم برای خودم ...

با وسوسه های مسیر مثل استفاده از گوشی و تنبلی چه می کنید ؟ 

عزیزم منم دانشجوی ترم یک حقوقم میخام از الان بخونم ک صدرصد سال اول قبول بشم چ کتابایی رو باید بخونم؟ ...

عریزم توی دوران دانشجوی باید کتاب مراجع ک اساتیدتون معرفی میکننو بخونی که اکثرا هم کتابای استاد کاتوزیان و استاد صفایی و اردبیلی هستن برای آزمون باید کتاب های منابع بگیری که با کتابایی گ در طول ترم میخوندی فرق میکنه مثل کتابای دکتر توکلی و بیات ک جز بهترینا هستن

با وسوسه های مسیر مثل استفاده از گوشی و تنبلی چه می کنید ؟

ببین عزیزم من سال کنکورم هیچ برنامه ی اینترنی نداشتم اصلا جز واتساپ چون واقعا رسیدن به هدفم برام مهم بود

الانم مثلا پیشه خودم میگم خب میشینم الان فلان درسو میخونم و جزومو می نویسم بعد میرم سروقت گوشی