2777
2789
عنوان

رشته ی تحصیلی

139 بازدید | 25 پست

بنظرتون استاد شدن برا خانوما خوبه؟یا پزشکی.

خودم به تدریس واقعا علاقه دارم و برام لذت بخشه از طرفی هم درآمد زیاد پزشکی وسوسم می‌کنه.

نظر شما چیه ؟

دهمم درسمم خوبه.مطمئنم هر رشته ای که بخوام دانشگاه تهران قبول میشم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب پزشک نمیتونه استاد بشه؟😐

خب من اصلا به زیست و کارای پزشکی علاقه ندارم.ولی الان هم هجا میگن ک رشته های تجربی پر درآمده.من خودم علوم پایه دوس دارم.

از پزشکی هم میتونی استاد بشی عزیزم و اینکه اگه برا درآمد مبخوای بری پزشکی کلا بیخیال شو!! چون خبری ...

تو دوراهی گیر کردم.رشته هایی که علاقه دارم تو ایران وضعیت خوبی ندارن.

درامد پزشکی؟نمیدونم چرا همه فکر میکنن پزشکی درامد داره...نمیگم نداره داره ولی نصف عمرت میره تا به درامد برسی ۷ سال درس و ۲ سال طرح و ۳.۴ هم تخصص تا بری مجوز بگیری پول جمع کنی مطب بزنی کلی زمان میبره.پزشکی هم انقدر متقاضی زیاد داره قبول شدنش خیلی سخته.من بودم استاد دانشگاه ولی خب استاد دانشگاه هم درامد چندانی نداره فقط پرستیژ داره

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

پزشکی‌ برای درآمد....

حرفی ندارم 

فک‌ کردی‌ همین پزشکای‌ بی سواد که سرماخوردگیو‌ از بقیه میزا تشخیص نمیدن یا فقط پول پارو‌ میکنن‌ و هیچی بارشون‌ نی و بی سواد مطلقا‌ چرا اینجوری؟

پزشکی یک شغل مقدسه نمیشه به خاطر پول بش نگا کرد چون این کار مقدس به پست ترین‌ کار دنیا تبدیل میشه 

برو تو چیزی که بش‌ عشق می ورزی و تو اون بهترین‌ شو

تو دوراهی گیر کردم.رشته هایی که علاقه دارم تو ایران وضعیت خوبی ندارن.

حالا تا کنکورت زمان زیاده

فعلا سعی کن درسات رو خوب یادبگیری همین

راستی دستم خورد بهت درخواست دادم عزیزم😅❤

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️