2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

183 بازدید | 28 پست

راهکارتون برای حرف شنوی شوهرتون چیه؟ وقتی با چیزی که شمامیگین مخالفه چطوری حرفتونو به کرسی میشونین؟!

گاهی هزار دوره دعابی اجابت است،گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب چی مثلا شما یچیو بگومن نقشو بازی کنم ببینی گلم بهتر متوجه میشی یه مثال بزن

مثلأ تو میخوای الان بری لوازم خونه مثل فرش و لباسشویی و اینا بخری که گرون تر نشه اما اون میگه حالا بزار برای بعد یا فلان موقع یا هروقت رفتیم‌خونه خودمون!

دکتر حبشی میگفت همیشه خواسته هاتون رو طوری مطرح کنید که مرد با برآورده کردنش شکوه مردانگیش حفظ بشه و احساس تامین کنندگی داشته باشه ...

مثلا نگید میای بریم خونه مامانم یا میشه لطفا بریم خونه مامانم

به جاش بگید چه قدرررر دلم میخواست الان خونه مامانم اینا بودم ، یا چه قدر دلم تنگ شده واسه مامانم اینا 

یا نگید فلان لباسو برام بخر یا میخری بگید وااای چه قدر فلان لباس قشنگه چه قدر خوشم اومده ازش.

اینطوری شما طرح نیاز میکنید و مرد با برطرف کردن اون نیاز حس تامین کنندگی و شکوه مردانگی پیدا میکنه و حاضره براتون هر کاری انجام بده .

در ضمن بعدش هم با آب و تاب زیاد از کار هرچند کوچیکی که براتون کرده تعریف کنید . نگید پررو میشه . اتفاقا ترغیب میشه برای برطرف کردن نیاز های دیگرتون.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
مثلأ تو میخوای الان بری لوازم خونه مثل فرش و لباسشویی و اینا بخری که گرون تر نشه اما اون میگه حالا ب ...

عزیزدلم برای منم فرقی نمیکنه کی بگیریم اما بنظرت بهتر نیست الان بخریمشون تا گرون تر نشده؟

بازم فکراتو کن نفسم ببین چه راهی درست تره آقا🥰

همه چیز درست میشه🦋✨️

دکتر حبشی میگفت همیشه خواسته هاتون رو طوری مطرح کنید که مرد با برآورده کردنش شکوه مردانگیش حفظ بشه و ...

چه نکات خوبی ممنون گلبوته سرخ

میدونم ولی من خودمم تازه فهمیدم که با زبون خوش چقد میشه حرفو به کرسی نشوند

دقیقا . زبان خوش و روی گشاده روی سرسخت ترین مردا هم اثر میزاره .

من خودم هروقت غر زدم یا تندی کردم نتیجه عکس دیدم اما هروقت با مهربونی و صبر پیش رفتم نتیجه مثبت بوده.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
عزیزدلم برای منم فرقی نمیکنه کی بگیریم اما بنظرت بهتر نیست الان بخریمشون تا گرون تر نشده؟ بازم فکرا ...

اونم میگه فکرامو کردم همون موقع که خودم گفتم😂😂

چه نکات خوبی ممنون گلبوته سرخ

قربونت عزیزم.

اگه تونستی سخنرانی کلید مرد دکتر حبشی رو تو نت سرچ کن حتما گوش بده. خیلی مفیده ‌.

خوشبخت باشی عزیزم.