2777
2789
عنوان

چرا هیچکی نمیفهمههههه

134 بازدید | 23 پست

چرا نمیفهمین اخه چرا

چرا نمیفهمین من یه دنیای جدا واسه خودم دارم،مسائل مربوط به خودم دارم که نمیخوام کسی بدونه،چرا نمیفهمین میخوام تنها باشم،چرا تنهام نمیذارین،چرا نمیفهمین من از خودم بدم میاد بذارین به درد خودم بمیرممممم

چرا بم میگین مث یه دوست باش باهام راح باش ولی میترسم چیزی بگم که فردا بکوبین تو سرم،نسبت به هر رفتارم یه واکنش نشون بدین،چرا مث شما نیستم منننن

ولم کنید دیگه خسته شدم فقط میخوام تنها باشم،تنهای تنها،همه جا تاریک،تا اخر عمرم همونجا بمونم

چرا احساساتمو سر هر مسئله ای به بازی میگیرین،هی تیکه میپرونین

چرا اروم نمیشم منننن چرااااا😭😭😭

چرا این بغض لعنتی نمیترکه سبک شم،چرا نمیذاره به هق هق بیفتم،چرا چشام باید پرشه ولی دریغ از یه قطره اشک،چرا نمیخوام ناراحتیمو کسی بفهمه

دیگه خسته شدممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم این روزاهم میگذره....

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اره واقعا حق داری این جا از سر شوخی یه چیزی می گن ولی آدم  واقعا ناراحت  میشه واقعا

اینجا فقط میتونه منو یکم از حاشیه دور کنه،فراموشی بده بهم،کاش همه چی مث اینجا بود 💔

اینجا فقط میتونه منو یکم از حاشیه دور کنه،فراموشی بده بهم،کاش همه چی مث اینجا بود 💔

چرا اخه انقدر نا امیدی انقدر اعتماد ب نفست کمه اخه

چرا واسه چیزای بی ارزش خودتونو ناراحت می کنین

قویی باش تو می تونی

......

چرا اخه انقدر نا امیدی انقدر اعتماد ب نفست کمه اخه چرا واسه چیزای بی ارزش خودتونو ناراحت می کنین ق ...

بس به خودم امید دادم دیگه کم اوردم،بس هرچی بود ریختم تو دلم دیگه دلم داره میترکه،هیچکی ناراحتیمو ندیده تا حالا هیچکی

😟😔اخی خدا همه ی بنده هاشو دوس داره مطمعنم  ایشالله مشکلت حل شه

مرسی گل

ببخشید اگه ناراحت شدی،میام اینجا بعضی تاپیکا ناراحتم می‌کنه نمیخوام بقیه با تاپیکم این حس بهشون دست بده ولی خیلی دلم پره شرمنده