2777
2789

خانوما میگن واسه قلب و عروق خوبه ،امروز درست کردم با لیمو سنگی نمیشه خورد بدمزه اس ، حالا یک سوم استکان  خوردم حالم یجوریه عرق کردم معده ام صدا میده ،بریزم دور یا نه ،بعد شام خوردم

کسی تجربه ای داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار همسرم درست کرد یادم میاد تهوع میگیرم از بوش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این معجون بابام با عسل و سیر زغفرون درست کرده 

من نخوردم ولی خودش میخوره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

قطره آماداشو بخر

خارجیش اشتراووس بود

ایرانی استراگل فک کنم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بابای من دو تا رگ قلبش با همین معجون باز شد

جدی میگین خدا رو شکر ،میشه بگید چطوری میخورد چند وقت خورد 

من گفتم سه هفته بخورم هشت روز استراحت سه هفته دیگه بخورم ،

زیاد خوردی ک حالت بدشده ی قاشق مربا خوری صبح ناشتا ی قاشقم قبل خواب 

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔
قطره آماداشو بخر خارجیش اشتراووس بود ایرانی استراگل فک کنم

ممنونم چقدر خوب از داروخونه بگیرم؟ ببخشید یه سوال خنده دار 

من مشکلی ندارم بخورم یا نخورم ،خیر سرم خواستم پیشگیری کنم

ممنونم چقدر خوب از داروخونه بگیرم؟ ببخشید یه سوال خنده دار  من مشکلی ندارم بخورم یا نخورم ،خیر ...

آره داروخانه ها دارن

البته خارجیش فک نکنم دیگه باشه

پیشگیری یعنی لایف استایل سالم نه پیش پیش دارو مصرف کردن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️