2777
2789
عنوان

از زندان سه بار بهم زنگ زدن

979 بازدید | 21 پست

از دیروز گوشیم زنگ خورد خط واسه استان هرمزگانه بعد من جوابی ندادم ک فهمیدم شماره از یه زندانه با اینکه بنظرتون اشتباهی زنگ زده؟ یکمی میترسم نمیدونم بلاک کنم یا بعدا اگ زنگ زد جواب بدم

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

اخی حتما میخواد با کسی حرف بزنه اشتباه میگیره شماره رو بهش اشتباه دادن یا درست یادش نمونده عزیزم جوابشو بده چشم‌انتظاری سخته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

خوب سه بار که زنگ زده یا اشتباه گرفته یا اینکه کسی باهات کار داره جواب بده

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که فهمیدی شماره زندانه جواب بده خواهشا 

یه چشم انتظاره که احتمالا شماره ای که تو ذهنش حفظ کرده با شماره شما شباهت داره بخاطر همین اشتباهی میگیره گناه داره بخدا بردار تا خیالش راحت شه اشتباه گرفته بیشتر فکر کنه شماره رو شاید یادش بیاد یا از یکی دیگه شماره رو بگیره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم از پشت میله های زندان نمیخورنتون که جواب بدید یا بدین همسرتون جواب بدن بنده خدا اگه اشتباه می ...

ن خب ولی اولین بار بود اخه نمیدونم چرا یهو ترسیدم

حالا که فهمیدی شماره زندانه جواب بده خواهشا  یه چشم انتظاره که احتمالا شماره ای که تو ذهنش حفظ ...

باشه همینکار رو میکنم

خوب سه بار که زنگ زده یا اشتباه گرفته یا اینکه کسی باهات کار داره جواب بده

اخه من زندانی اشنا ندارم شمارمم غریبه نداره

اخه من زندانی اشنا ندارم شمارمم غریبه نداره

احتمالا اشتباه میگیره جواب بده بگو اشتباه گرفته ترس نداره که بگو بنده خدا چشم انتظار نباشه .

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹