2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

148 بازدید | 29 پست

۲۷ موعدم بوده نهم ازمایش بتا دادم ۳۸۵ فک میکنم کمه الان لک دیدم حالم بده میترسم چن روز پیشم سونو دادم گفت ساک معلوم نیست اما ضخامت اندومترم ۱۹ بود

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

عزیزم هیچ وقت بتا زیر هزار سونو نشون نمی ده بعدم الان برو آزمایش بتا بده باید دو برابر شده باشه ببر پیش دکتر شیاف میده نگران نباش لکه چجوریه کم بود قطع شده الان؟ درد نداری

عزیزم هیچ وقت بتا زیر هزار سونو نشون نمی ده بعدم الان برو آزمایش بتا بده باید دو برابر شده باشه ببر ...

من میگم که اینقد بتام کمه اخع ۲۷ موعدم بوده پنجم ازمایش دادم ۱۲۹ بود نهم ازمایش دادم ۳۸۵ .الان لک دیدم نه فعلا ندارم یکم دلو کمرم درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ وقت بتا زیر هزار سونو نشون نمی ده بعدم الان برو آزمایش بتا بده باید دو برابر شده باشه ببر ...

چزا جواب نمیدی

منم اینجور شدم مشکوک به EP  هستی خارج رحمی شدم بتا خودش افت کنه صفر بشه بهتره تا دارد بگیری

لک دارم امروز بتام افت کرده اما درد ندارم

آزمایش را فقط یک جا برو ولی اگه رشد نکنه و یا کم بشه داره سقط میشه متاسفانه

پس چرا نمیفتم رو خونریزی هیچ دردی هم ندارم

آزمایش را فقط یک جا برو ولی اگه رشد نکنه و یا کم بشه داره سقط میشه متاسفانه

پس چرا نمیفتم رو خونریزی هیچ دردی هم ندارم

من بعد ده روز که بتا مثبت شد درد شدید گرفتم سمت راست تخمدان خدا برای کسی نخواد خیلی بد بود تازه من بتام تا 1200رفت ولی خدا رحم کرد دیگه افت کرد چون لوله می ترکه خدایی نکرده خونریزی داخلی خطرناکه 48 ساعت تحت نظر بودم بری بیمارستان بستری می کنند بنظرم برو خیلی خطرناکه تحت نظر باش یا بتا رشد می کنه یا هم افت می کنه ولی تحت نظر باش

منم تا چهار روز فقط لک بود کم کم می رفتم دستشویی بیشتر میشد بعد قطع میشد یک هفته بعد سه روز خونریزی ...

درد داشت؟؟؟ قلب داشت برا شما؟؟