2777
2789
عنوان

بارداری

167 بازدید | 14 پست

یادتونه همش پست میذاشتن چرا باردار نمیشم چرا خدا نگاهم نمیکنه ت اوج ناباوری ی دفعه خدا بهم نگاه کرد چهارماه باردارم  هیچ وقت ناامید نشین

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه 

خدا واسه منم معجزه کرد باردارم سه ماه

خدا بخواد نشد نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مبارکه دارو و امپولم مصرف کردی

واس اونایی میگم ک جواب نمی‌گیرن من سالم بودم شوهرم سالم نمیشدیم آمپول میزدم جواب نگرفتم   رفتم پیش ی طب اسلامی آمادگی رحم  بهم داد باید بجوشونیش توش بشینی روز هفتم پریودی بعد ی باه زنان بهم داد روزی یک قاشق چای خوری خوردم بعد عسل طبیعی با ژل رویان بهم دادن روزی ی قاشق ناشتا صبح   خوردم بهم گفتن گوشت بره بخور تره و آب برنج هرروز  با شیر من نصفشونو مصرف کردم جواب گرفتم هرکس ک نی نی میخواد جواب نمیگیره با دکتر اینجا تگ کنین ک ببینه ک هیچ خونه ای بی بچه نباشه 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
مباركت باشه به سلامتي بغل بگيريش

مرسی فداتشم 

مبارک باشه  خدا واسه منم معجزه کرد باردارم سه ماه خدا بخواد نشد نداره

هرچی خدا بخواد همون میشه خدا می نی تو واست نگه داره 

همسرت چه مشکلی داشت

شوهرم سالم بود من فقط یکم تنبلی داشتم 

آهان همسر من واریکوسل داره .

دختر عموم شوهرش عمل کرد سه ماه چهار ماه نشد باردار شد

هرچی خدا بخواد همون میشه خدا می نی تو واست نگه داره 

مرسی عزیزم همچنین نی نی شما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍