2777
2789
عنوان

شما باشید براش کادو میخرید؟

1202 بازدید | 10 پست

تولد یکی از دوستای نه چندان صمیمیم یک ماه دیگست بعد دوتا از دوستام تصمیم گرفتن پول بزارن براش کادو بخرن به منم اصرار دارن حتما منم پول بزارم و سه تایی براش کادو بخریم در صورتی که  این دوستم که تولدش یه ماه دیگست با اینکه تولدم  دوماه پیش بود ازش خبر داشت  موقع تولدم حتی یه تبریک کوچیکم نگفت و عملا نادیده گرفت و بی توجهی کرد و این یذره من و ناراحت کرده از طرف دیگه هزینه کادو هم یذره بالاست

بنظرتون جکار کنم؟

نده ،بدون تعارف بگو ترجیح میدم شرکت نکنم 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هرگز هیچوقت 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
من بودم نمیگرفتم حتی تولدم تبریک خشک و خالی نگفته اونوقت کادوهم بخرم براش😐

دقیقا باز موضوع مالی و شاید بشه حل کرد ولی اینکارش که عملا نادیده گرفته بود و هیچ ریکشنی برای تولد خودم نشون نداد یذره ناراحتم کرد

من خودم کادو گرفتن دوست دارم ولی سه نفره نه 

اگه دوستات به پولی که تو هم بزاری برای خرید هدیه نیاز دارن میتونی پول بدی اگه نه هم هر جور خودت دوست داری و فک میکنی حقشه کادو بده

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..