2777
2789

من دارم 

گوشی خوبیه انصافا ولی باطریش ضعیفه 

دوربینش محشره انصافا

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
من دارم  گوشی خوبیه انصافا ولی باطریش ضعیفه  دوربینش محشره انصافا

من نمیدونم اینو بگیرم یا ۱۱ ،ولی خب اگر ۱۱ بگیرم‌موجودیم صفر میشه😂

پرتره داره؟؟؟

women againt women:اینجا یاد میگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم اینو بگیرم یا ۱۱ ،ولی خب اگر ۱۱ بگیرم‌موجودیم صفر میشه😂 پرتره داره؟؟؟

داره خوبم هست 

ولی بگم اگه علاقه به کلاس اومدن داری 11بخر

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
کلاس که نه  ولی میترسم زود برام قدیمی شه و دلمو بزنه

پس یازده بخر 

باطریشم قوی تره

آیفون فقط یه بدی داره اینکه موزیک پلی ندار‌ه رادیو‌ جوانم واسه دانلود اشتراک میخواد کلا نت نداشته باشی دیگه هیچ

بعد من یه سری کانال داشتم تو سروش خیلی لازمشون دارم که سروش‌رو آیفون نصب نمیشه

ما آبادانیا