2777
2789
عنوان

صرع

114 بازدید | 6 پست

کیا صرع دارن؟؟حملاتتون چند وقت یه باره؟؟دقیقا چطور میشید موقع حمله؟؟ممنون میشم کمک کنید

امضام لینک چنل تازه تاسیس رمانمه هنوز پارت گذاری شروع نشده و خوشحال میشم اگر بیاید بوسNOR3LIUM(یه @پشتش بزارید و عدد سه رو انگلیسی بنویسین)

عروس عموم داره  روزی دوبار شاید اونم اگه قرصاشو یادش بره بخوره  در حد 20 ثانیه س

تا حالا از نزدیک حمله شو دیدین؟؟چطوری بوده

امضام لینک چنل تازه تاسیس رمانمه هنوز پارت گذاری شروع نشده و خوشحال میشم اگر بیاید بوسNOR3LIUM(یه @پشتش بزارید و عدد سه رو انگلیسی بنویسین)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تا حالا از نزدیک حمله شو دیدین؟؟چطوری بوده

اره چندین بار چون با منم راحته بیشتر اوقات کنارش بودم دیدم 

خیلی تکون میخوره و هرچی تو دستشه ول نمیکنه... 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
اره چندین بار چون با منم راحته بیشتر اوقات کنارش بودم دیدم  خیلی تکون میخوره و هرچی تو دستشه و ...

خیلی خطرناکه؟؟من دوست صمیمیم چند وقت پیش تشنج کرد الان فهمیدیم صرع داره.توی این دو ماه ۴ بار تشنج داشته.اما زیاد تکون نمیخوره سیاه میشه.خیلیی بده هممون فکر میکنیم الان خفه میشه

خیلی خطرناکه؟؟من دوست صمیمیم چند وقت پیش تشنج کرد الان فهمیدیم صرع داره.توی این دو ماه ۴ بار تشنج دا ...

ن خطر ناک نیست ولی واقعا اذیت میشن و اینکه درمان نداره و توی اون لحظه ای ک حمله میگیرشون خیلی خجالت میکشن... 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
ن خطر ناک نیست ولی واقعا اذیت میشن و اینکه درمان نداره و توی اون لحظه ای ک حمله میگیرشون خیلی خجالت ...

آره😢

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز