2821
2789
عنوان

دلم خیییییلی پره

194 بازدید | 10 پست

حال روحیم بد داغونه همش میخوام خودمو سرگرم کنم اما نمیشه نمیتونم از یاد ببرم من سالها انتظار کشیدم ولی بچم نشد بعد این همه سال بعد این همه بی بی چک منفی به ارزوم رسیدم 14 روز پیش سقطش کردم🥺😔 

ایست قلبی کرد تو شکمم هزار دلیل داشت خدا داند دلیل چی بود 

بغض گلومو گرفته مامانا شماهایی که نفستون حقه  تورو به طفل امام حسین علی اصغر قسم دعام کنید بچم بشه خدا سالم تو دامنم بزارتش چقدر سخته از دادن بچه. حتی اگه ندونی چ شکله من ندیده دوسش داشتم 😭😭😭😭😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میگن که شش تا یکسال نمیشه که😔 همسرمم مشکل داره دعا کنید بشه🥺

عزیزم هرچی بیخیال ترباشی خیلی زودتر میگیره، تو فکرش نباش اصن، تیکر بارداریتم بردار

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
عزیزم هرچی بیخیال ترباشی خیلی زودتر میگیره، تو فکرش نباش اصن، تیکر بارداریتم بردار

آره من شش ماه زدم بی خیالی در عین ناباوری شد 

ان شاالله که بشه

تاپیک تیکر بارداریمو دیروز زدم دلم نمیاد برش دارم

منکه شب و روزم فکر بچست از هیچی لذت نمیرم...مهمونی نمیرم ک مبادا بپرسن بعد ۷سال کو بچت....خستم از هرچی دکتر و نذر و ....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منکه شب و روزم فکر بچست از هیچی لذت نمیرم...مهمونی نمیرم ک مبادا بپرسن بعد ۷سال کو بچت....خستم از هر ...

الهی

ایشالله به حق حضرت فاطمه دامن هردومون و همه منتظرا سبز بشه

ولی یه حسی بهم میگ همین روزا شاید تا یکسال آینده باردار میشی

الهی ایشالله به حق حضرت فاطمه دامن هردومون و همه منتظرا سبز بشه ولی یه حسی بهم میگ همین روزا شاید ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم...مشکل خاصی ندارم ازمایشا همه تقریبا اوکین ولی نمیشه..تنبلی خفیف داشتم ک قرص میخورم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خدا از دهنت بشنوه عزیزم...مشکل خاصی ندارم ازمایشا همه تقریبا اوکین ولی نمیشه..تنبلی خفیف داشتم ک قرص ...

حس ششم عزیزم نمی‌دونم چرا یهو حس کردم مطمئنم باش امسال یا تا آخر سال باردار میشی دلم روشنه

اگه مشکلی نداریم جای نگرانی نیست که همش از استرسته بیخیال باش میشه منم بیخیال بودم شد ولی حیف ک نمونداگع باردار شدی حتما بهم خبر بده

حس ششم عزیزم نمی‌دونم چرا یهو حس کردم مطمئنم باش امسال یا تا آخر سال باردار میشی دلم روشنه اگه مشکل ...

ای جان مرسی از انرژی مثبتت....اسمت یادم‌میمونه گلم😍اگه شدم حتمااااا