2777
2789
عنوان

مامان خیلی استرس دارم میشه بیایید

190 بازدید | 5 پست

رسیدم به مرحله از پوشک گرفتن . راستش خیلی استرس دارم. نمیدونم چطوری شروع کنم. نمیدونم چی کار کنم. پسرم چند روز دیگه ۲ سالش تمام میشه و دیگه وقتی جیش میکنه اذیت میشه. باید از پوشک بگیرم. اما بلد نیستم چیکار کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
تن تن ببرش اگه موفق شد بهش جایزه بده تا تشویق شه 

این رو میگن‌ اما نمیدونم سرپاش کنم؟ گاشو بطارم. ببرمش حمام؟ دستشویی. چی بهش جایزه بدم. شوهرم میگه دستشویی کثیفه چیزی توش نزار به بچه بدی. از طرفی هم نمیدونم خودم. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداره .

مرتب خودت بهش یادآوری کن .

اگر همکاری کرد باهات که بهتر .اگر همکاری نکرد یه مدت بی خیال شو .اگر بچه آمادگی شو داشته باشه بدون جایزه هم یاد میگیره .

اگر آمادگی نداشته باشه هر کار کنی فایده نداره .

الهم صل علی محمد و آل محمد