2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم یه هفته قبل دنیا اومدن نی نی باید از دارو خونه بخری ۲۵۰ تومنه 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
درد داشت؟چه جوریه؟برای چی ما باید انجام بدیم

درد؟ اصلا و به هیچ وجه. ذره‌ای نگرانی درد نداشته باش. یه سرنگ بسیااار نازک وارد شکمت میکنن و مایع میگیرن. خودت رو شل کن و راحت باش. دردش از امپول هم کمتره.

من نمیدونم دکتر برای چی برای شما نوشته. به صورت کلی وقتی از سلامت جنین مطمین نیستن این ازمایش رو انجام میدن. جنین من ریسک سندروم داون داشت. برای همین انجام دادم.

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...
درد؟ اصلا و به هیچ وجه. ذره‌ای نگرانی درد نداشته باش. یه سرنگ بسیااار نازک وارد شکمت میکنن و مایع می ...

جنین منم همین طور، ولی خب چرا باید این جوری بشه،شما سونوگرافیتم مشکل داشت یا فقط آزمایش خونت؟

خسته ترینم