2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

599 بازدید | 19 پست

دوستان من بارداری ۲۵ کیلو چاق شده بودم.

الان اون رو کم کردم

طی ۱۰ ماه

الان می خوام تا عید ۱۰ کیلو هم کم کنم

شما چه پیشنهادی میدین

یکی میگفت چای دارچین بخور

چای زنجبیل بخور

سوپ پیاز و کلم بخور

خودم الان

شکر و قند نمی خورم اصلا

نون و برنج کم میخورم

منتظر پیشنهاداتتون هستم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

منم تا عید میخوام ۱۵ کیلو کم کنم ب هرچیزی لام باشه هر ورزش و قرصی رو میارم 

پاتریک:هرچی میکشم از سادگیمه...                                          باب اسفنجی:خب ساده نباش،راه راه باش🦓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲۳ کیلو چاق شدم الان ۱ ساله نتونستم کمش کنم😔😔😔😔

عزیزم رژیم لاغری دوران شیردهی بگیر. من از بهاره غفاری گرفتم. البته خودمم رعایت می کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

ورزش روزانه ...اب فراوان ..سبزیجات خام یا ابپز یا کبابی..پروتئین روزانه ۶۰ ۷۰ گرم....اینا باعث میشه هم لاغر بشید هم پوستتون نیفته...کربوهیدرات و تنقلات و شیرینیجات و اینام ک هرچقد کمتر بهتر..دعا کنید منم لاغربشم

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
منم تا عید میخوام ۱۵ کیلو کم کنم ب هرچیزی لام باشه هر ورزش و قرصی رو میارم 

من اصلا قرص نمی خورم

ورزش هم بچه کوچیک دارم

با این وضع کرونا هم که اصلا نمی تونم برم

فقط رژیم و ورزش تو خونه

ورزش روزانه ...اب فراوان ..سبزیجات خام یا ابپز یا کبابی..پروتئین روزانه ۶۰ ۷۰ گرم....اینا باعث میشه ...

تو چن کیلو میخوای لاغر شی

پروتئین چی می خوری؟

از باشگاهی ها؟

مکمل نمی خوری؟

عزیزم رژیم لاغری دوران شیردهی بگیر. من از بهاره غفاری گرفتم. البته خودمم رعایت می کنم

رژیماش چجوریه؟

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
ورزش روزانه ...اب فراوان ..سبزیجات خام یا ابپز یا کبابی..پروتئین روزانه ۶۰ ۷۰ گرم....اینا باعث میشه ...

بیایین یه گروه بزنیم انگیزه بدیم به هم

تو چن کیلو میخوای لاغر شی پروتئین چی می خوری؟ از باشگاهی ها؟ مکمل نمی خوری؟

ن مکمل من فقط ویتامینارو میخورم چون بدنم ضعیفه همش مریضم با وجود قرصای تقویتی هم...الان۹۳ باید ۵۴بشم ..خیلی راهه..دعا کن اینبار موفق بشم

رژیماش چجوریه؟

قند و شکر ممنوع

همه چی میتونی بخوری اما کم

نون و برنج کم

قند و شکر ممنوع همه چی میتونی بخوری اما کم نون و برنج کم

روز چیت و جایزه نداره؟الانم ک کلینیک لاغری زده

ن مکمل من فقط ویتامینارو میخورم چون بدنم ضعیفه همش مریضم با وجود قرصای تقویتی هم...الان۹۳ باید ۵۴بشم ...

منم ۹۳ بودم الان ۶۸ طی ده ماه. فقط باید اراده قوی داشته باشی و به حرف اطرافیان گوش نکنی

روز چیت و جایزه نداره؟الانم ک کلینیک لاغری زده

آره همونه. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز