2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

273 بازدید | 30 پست

خواهر شوهرم ازدواج کرده با یه بچه خونه باباشه وقتی میریم اونجا اصلا نمیاد بشینه صحبتی کنه اگرم باشه با شوهرمه ولی از اون ور همسرم که سرکار باشه زرت زرت بهش زنگ میزنه حال احوال میپرسه 

ای بابا من خاهر شوهرام و مادرشون بهم تیکه مینداختن اوایل بعد ناراحت ک میشدم واسه خودشیرینی میرفتن از شوهرم معذرت خاهی میکردن و میگفتن ما منظوری نداشتیم خوب ک کلا باهاشون قط رابطه کردم

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا من خاهر شوهرام و مادرشون بهم تیکه مینداختن اوایل بعد ناراحت ک میشدم واسه خودشیرینی میرفتن از ...

به نظرت اینکه خطی که باهاش تو واتساپ او اینستا هستم او ندارن سر از کار من در نمیارن و من خیلی قاطی نمیشم که بخوان بهم نزدیک بشن اینا میتونه لجشونو در بیاره؟؟؟

به نظرت اینکه خطی که باهاش تو واتساپ او اینستا هستم او ندارن سر از کار من در نمیارن و من خیلی قاطی ن ...

اره ب شدت من الان ۳ساله قط رابطم میرم میام تو یه ساختمونم هستیم محل کوچیکو بزرگشون نمیدم ایقد ارامش دارم ک نگو

خب طبیعیه چون برادرش رو‌دوست داره ، نه شمارو

والا من خودم هم خواهرشوهرم چون داداشمو دوست دارم وقتی میان خونه بابام با جفتشون گرم میگیرم اذیت نمیکنم که پای داداشمو از خونه پدرش ببرم ولی اینا فقط دوستی خاله خرسه دارن تو دوست داشتن داداششون این بده

اره ب شدت من الان ۳ساله قط رابطم میرم میام تو یه ساختمونم هستیم محل کوچیکو بزرگشون نمیدم ایقد ارامش ...

دیده بود خط واتساپمو نداره اس میداد فکر کن !!!! پس مطمن باشم این بی تفاوتی من و قاطی باهاشون نشدن به اندازه کافی لج در میاره؟؟؟ راهی دیگه بلدی بگو

والا من خودم هم خواهرشوهرم چون داداشمو دوست دارم وقتی میان خونه بابام با جفتشون گرم میگیرم اذیت نمیک ...

همه مثل هم‌ نیستن 

در کل شمارو‌تحویل نگیره طبیعیه و‌قابل قبول

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دیده بود خط واتساپمو نداره اس میداد فکر کن !!!! پس مطمن باشم این بی تفاوتی من و قاطی باهاشون نشدن به ...

من همین ی راهو بلدم سگ محل کردن 😁😁ارامش خودم از هرچیزی برام مهمتره

من اذیت میشم ولی خودش هیچیش نمیشه

ببخشید ، اذیت شدنتون بخاطره ضعف شخصیتتون هست 

یه لحظه فکر کنید ، به محبت و‌توجه خواهرشوهرتون چه نیازی دارید ؟؟؟

اگه اون بی شعوره ، شما الان چرا باید بخاطره بی شعوریه یکی دیگه ناراحت باشید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

خب با شما راحت نیست و فقط با برادرش احساس صمیمیت می کنه. شما هم به نظر نمیاد که با ایشون رابطه صمیمانه ای داشته باشید. همه چی دو طرفه هست. نمیشه که شما دوست نداشته باشید ایشون به قول خودتون سر از کار شما دربیاره ولی در مورد ایشون برعکس انتظار داشته باشید و بخواهید که با شما رفتار گرم و صمیمانه داشته باشند.