خواهر شوهرم ازدواج کرده با یه بچه خونه باباشه وقتی میریم اونجا اصلا نمیاد بشینه صحبتی کنه اگرم باشه با شوهرمه ولی از اون ور همسرم که سرکار باشه زرت زرت بهش زنگ میزنه حال احوال میپرسه
ای بابا من خاهر شوهرام و مادرشون بهم تیکه مینداختن اوایل بعد ناراحت ک میشدم واسه خودشیرینی میرفتن از شوهرم معذرت خاهی میکردن و میگفتن ما منظوری نداشتیم خوب ک کلا باهاشون قط رابطه کردم
ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
ای بابا من خاهر شوهرام و مادرشون بهم تیکه مینداختن اوایل بعد ناراحت ک میشدم واسه خودشیرینی میرفتن از ...
به نظرت اینکه خطی که باهاش تو واتساپ او اینستا هستم او ندارن سر از کار من در نمیارن و من خیلی قاطی نمیشم که بخوان بهم نزدیک بشن اینا میتونه لجشونو در بیاره؟؟؟
والا من خودم هم خواهرشوهرم چون داداشمو دوست دارم وقتی میان خونه بابام با جفتشون گرم میگیرم اذیت نمیکنم که پای داداشمو از خونه پدرش ببرم ولی اینا فقط دوستی خاله خرسه دارن تو دوست داشتن داداششون این بده
خب با شما راحت نیست و فقط با برادرش احساس صمیمیت می کنه. شما هم به نظر نمیاد که با ایشون رابطه صمیمانه ای داشته باشید. همه چی دو طرفه هست. نمیشه که شما دوست نداشته باشید ایشون به قول خودتون سر از کار شما دربیاره ولی در مورد ایشون برعکس انتظار داشته باشید و بخواهید که با شما رفتار گرم و صمیمانه داشته باشند.