2777
2789

یه زنه تو کوچمون بود اجاره نشین بود تازه اومده بود

یه پسر کوچیک داشت شوهرش صبح میرفت سرکار شب میومد

زنه نه اندام درست و حسابی داشت نه قیافه ی درست و درمون

هرروز با تاپ و شلوارک میومد میشست تو بالکن و جلو چشم همه آرایش میکرد

یعنی قشنگ با خیابونای سوئیس اشتباه گرفته بود

چندبار بهش تذکر دادن ولی گرفته بود زنه رو زده بود گفته بود به هیچکس ربطی نداره من چیکار می کنم

گذشت و من یه روز رفتم دم درشون با شوهرش حرف زدم گفتم جناب من برادر ۱۸ ساله دارم که از درد اینکه زن شما با اون وضع میاد تو بالکن نمیتونه دو دقیقه بیاد تو بالکن لطفاً یکم مراعات کنید انگار فرهنگ آپارتمان نشینی رو نمیدونید

مرتیکه آشغال برگشت گفت این هرجور که دوس داره میگرده به کسی هم ربطی نداره

از اونور زنه شوهرشو دید شیر شد علاوه بر اینکه چندتا فحش آبدار داد حمله کرد که منو بزنه منم از موهاش گرفتم اونقد کشیدم به چیز خوری افتاد جاکفشی رو هم پرت کردم خورد تو کمرش مثل سگ رفت تو درو بست

فرداش رفتیم از طریق بنگاه به صاحبخونش زنگ زدیم جور و پلاسشو انداخت بیرون رفتن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اصصصلا خیلی از خودم بدم اومد که چرا انقدر باهاش صمیمیم واسه خانواده خودش که نمیذاره عزیز من منم اونق ...

قضاوت نکن عزیزم شاید چیزی هست که شما ازش خبر نداری شاید خانواده خالت چیزی گفتن کاری کردن که باعث دلخوری شده چاره جز این استوری نداشته چون اگه رو در رو میگفت دعوا راه میوفتاد 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زنه تو کوچمون بود اجاره نشین بود تازه اومده بود یه پسر کوچیک داشت شوهرش صبح میرفت سرکار شب میومد ...

بروسلی کی بودی تو 😂🤣😁😂🤣😁😂🤣🤣🤣 دمتون گرم 🤣😁🤣🤣

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
بروسلی کی بودی تو 😂🤣😁😂🤣😁😂🤣🤣🤣 دمتون گرم 🤣😁🤣🤣

آخه میدونی من رفتم دوستانه حرف زدم اگه قصدم دعوا بود که با خود زنیکه حرف میزدم دیگه

فک کردم شوهرش آدمه ولی یکی از یکی بدتر بودن

زنه بدون اینکه گوش بده به حرفام حمله کرد بهم انتظار داشت منم مثل ماست وایسم کتک بخورم بعد برگردم خونه

همچین زدمش دیگه غلط بکنه به کسی حمله کنه

شوهرش ر...ده بود هی میگفت زهرا بسه بسه ول کن بیا گمشو خونه 😂😂😂😂ولی من ولش نمیکردم

آخراش که لنگون لنگون رفت خونه پشت سرش جاکفشی رو برداشتم پرت کردم خورد تو کمرش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
آخه میدونی من رفتم دوستانه حرف زدم اگه قصدم دعوا بود که با خود زنیکه حرف میزدم دیگه فک کردم شوهرش آ ...

🤣😁😂😁🤣😂🤣😁😂🤣😁😁 در و تخته با هم جور بودن 😁🤣 خوبش کردی تا دیگه درس عبرت بگیرت هر غلطی میکنه بره تو خونه خودش بکنه نه جلو چشم ملت 

🤣😁😂😁🤣😂🤣😁😂🤣😁😁 در و تخته با هم جور بودن 😁🤣 خوبش کردی تا دیگه درس عبرت بگیرت هر غلطی میکن ...

والا دیگه

مرده میگه چهاردیواری هست به کسی ربطی نداره

منم گفتم آخه یابو تو معنی چهاردیواری رو میفهمی اصلأ؟