2777
2789
عنوان

چرا همه شغلا ماله آقایونه

168 بازدید | 34 پست

میخوام برم نظام فقط آقا میگیرن میرم سمت فرهنگیان فقط آقا میگیرن تو شهر ما 

میخوام برم دانشگاهایی که دوست دارم فقط آقا میگیرن کلافه شدم😭😭😭😭من چه گناهی کردم که دختر شدم 

هرکسی میخواد یکار آنلاین داشته باشه و مستقلا برای خودش کارکنه 

من کار ادمین اینستاگرام رو بهتون پیشنهاد میدم

خودم دوره ها و آموزشاش رو رفتم و ادمین حرفه ای هستم

هرکسی مایله میتونم بهش صفر تا صد ادمینی رو یاد بدم تا خودش برای خودش کاربزنه و شروع کنه.

هزینه خیلی خیلی کمی هم میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکاتو دیدم اخه فقط سمت شغلایی رفتی که تو ایران هم تبعیض جنسیتی دوبرابر داره هم فقط برا مرداس

خارجو نبین پلیس زن دارن عزیزم 

اینجا فرق داره

برو آرایشگری چمیدونم خیاطی کیک پزی ناخن کاری اگه علاقه داری

بعدشم مگه فرهنگیان همینجوریه بری و استخدام بشی ؟؟

آزمون نداره؟

چون تو مملکتی زندگی میکنی که مرد سالاره....دیگه بیشتر از این از دستشون برنمیاد برا خاموش کردن زنا....وگرنه قصور نمیکردن

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
هرکسی میخواد یکار آنلاین داشته باشه و مستقلا برای خودش کارکنه  من کار ادمین اینستاگرام ر ...

عزیزم من حاضرم هزینه کنم فالوورای فعال پیجم بره بالا 

من‌پیج مامایی و زنان دارم... اموزشیه 

میشه بگی چکارکنم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
تاپیکاتو دیدم اخه فقط سمت شغلایی رفتی که تو ایران هم تبعیض جنسیتی دوبرابر داره هم فقط برا مرداس خار ...

همینجوری نیست ولی اگه تو این شهر کوفتی نبودم از پسش بر میومدم بنظر شما چیکار کنم روحیه من پسرونست اصلا خوشم از خیاطی و اشپزی اینا نمیاد

رشته من فقط خانم میگیرن 

اتفاقا خیلی مردا علاقه به شغلم دارن ولی نمی تونن بهش برسن 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
2790
2778
2791
2779
2792