2777
2789
عنوان

پسر سه‌سالم

256 بازدید | 21 پست

سلام

امروز خیلی زدمش😢

نمیدونم ز کجا یاد گرفته دست میکنه تو شلوارش

خیلی باهاش کار سرشو گرم کردم بهش توضیح دادم جیشش کثیفه و... 

اما بازم همونکارو میکنه

الان ک دیگه یاد گرفته میره تو اتاقش دوراز چشمم شلوارشو در میاره

چیکار کنم یادش بره اینکار اخه بچه دو سال و 7 هشت ماه چه میدونه اندام تناسلی چیه؟؟ چطور میشه ک تینجور میشه؟ خیلی ناراحتم

الآن داره بدن خودشو میشناسه 

خواهر زاده منم ۳ سالو دو ماهشه همینکارو میکنه 

خودتو بزن به ندیدن حساسش نکن رو این کار 

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خیلی بدی کردی که کتکش زدی 

اصلا نباید به روش بیاری

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

شاید خارش داره

یا تو برنامه کودک دیده

من بچه ندارم ولی نزن عزیزم حالا ک زدی شاید بترسه و از سرش بیوفته ،شایدم لج کنه و پنهونی انجام بده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
الآن داره بدن خودشو میشناسه  خواهر زاده منم ۳ سالو دو ماهشه همینکارو میکنه  خودتو بزن به ...

اخه تو مهمونی هم میره پشت مبل قایم میشه بازی میکنه با خودش ابروم رفت دیش

شاید خارش داره یا تو برنامه کودک دیده من بچه ندارم ولی نزن عزیزم حالا ک زدی شاید بترسه و از سرش بی ...

یبار باهاش حرف زدم ک جیشت کثیفته و فلان.... الان قایم میشه شلوارشو درمیاره

دقیقامنم این مشکلودارم خیلی حرص میخورم ولی فایده نداره کتکش نزن اینا یه دوره اییه 

چیکار کنم 🥺 

بیرون هم ک میرم همینکارو میکنه

میگم یوقت شاید بگن از خانوادش یاد گرفته خیلی زشته

اخه تو مهمونی هم میره پشت مبل قایم میشه بازی میکنه با خودش ابروم رفت دیش

براش یه بازیه 

اگه سرگرمی کنی با چیز دیگه چند وقت از سرش میفته چند روز زیاد براش وقت بزار که وقت آزاد واسه اون بازیش نداشته باشه بعد یادش میره

بلیز هایی که زیر دکمه دار هستن تنش کن  و شلوارشو بیار روی بلیزش

هیچوقت تنهاش نزار که شلوارشو دبیاره... اگه اینکارو میکته حواسشو پرت کن  یه اسباب بازی هایی هستن به اسمpapet از اونا براش بگیر خیلی کمک  میکنه حواسش پرت شه