2777
2789
عنوان

انقد دلم گرفته 🥺🥺😭

92 بازدید | 15 پست

سلام من نزدیک ۲۵ سالمه پنج ساله عروسی کردم ولی ازهمون اول اجازه نداشتم برم دنبال علایقم به شوهرم میگم کارمیگه توکاربکن نیستی بشین سرجات خودشم دوتومن ازش اضافه میگیری جونش درمیادگفتم برم آرایشگری یادبگیرم نذاشت گفتم درسموادامه بدم گفت نه گفتم باشگاه گفت نع دیگه موندم چیکارکنم انقددوس دارم گواهینامه بگیرم ولی اونم میگه نه موندم زن گرفته یاکلفت؟انقدوضعیت روحیم بده که تاکسی بهم یه حرفی میزنه سریع اشکم درمیاد درمونده شدم 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم یه زن ام. درک ات میکنم. متاسفانه از این مردا کم نیستن. خود من هم یه جور مشکلات دارم که اگر تاپیک هامو بخونی میفهمی.منم فقط دلم میخواد داد بزنم. جیغ بزنم گریه کنم هممون افسردگی گرفتیم کسی نیست نجاتمون بده. فقط من یه توصیه ای بهت میکنم قرص ب کمپلکس بگیر ارزون هم هست. بخور برای روحیه ات خوبه

عزیزم منم یه زن ام. درک ات میکنم. متاسفانه از این مردا کم نیستن. خود من هم یه جور مشکلات دارم که اگر ...

هی خواهرانقدردرمونده شدم نمیدونم دیگه چیکارکنم تاکسی بهم چپ نگاه میکنه اشکم درمیاددیشب انقدگریه کردم داشتم سکته میکردم دیگه یه طوری شده که هیشکی جدی نمیگیره منوتامیام قوی بشم این اشکم نمیذاره مشکل من الان فقط سریع گریه کردنمه نمیدونم چیکارکنم دلم سنگ بشه سخت بشه

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
ن اصلا نمیزاره دیگه جونم ب لبم رسید گفتم میخوام خیاطی کنم الان خیاطی میکنم 

خیلی خوبه بازتوخیاطی میکنی من کلا دیگه ازهمه چی دلسردشدم

آخه این چه ازدواجیه؟

واسه چی زیر این حقارت میرید...

عمیقا برای اکثر متاهلای نی نی سایت متاسف هستم که از 18 سالگی دنبال شوهرن و به جای خوشبختی آخرشم اسیر میشن

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
آخه این چه ازدواجیه؟ واسه چی زیر این حقارت میرید... عمیقا برای اکثر متاهلای نی نی سایت متاسف هستم ...

شمامتاهلی؟؟؟

خوشبختی؟؟الان که مجردی؟؟

نه معلومه که منم یه مشکلاتی دارم.اما دغدغه های و مسوولیتی که تو ازدواج هست رو ندارم و واقعا خداروشکر که ندارم.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
نه معلومه که منم یه مشکلاتی دارم.اما دغدغه های و مسوولیتی که تو ازدواج هست رو ندارم و واقعا خداروشکر ...

پس حرف نزن😂اخه میدونی چیه ماجوونی هم نکردیم اصلانفهمیدم مجردیم چجوری گذشت لعنتی

پس حرف نزن😂اخه میدونی چیه ماجوونی هم نکردیم اصلانفهمیدم مجردیم چجوری گذشت لعنتی

دیگه کاریه که شده. برا بعد از این دنبال راهکار باش که عذاب نکشی

دیگه کاریه که شده. برا بعد از این دنبال راهکار باش که عذاب نکشی

چه راهکاری مثلا؟