2777
2789
عنوان

کارآموزی

1261 بازدید | 11 پست

من تقریبا یک‌ماهه میرم کارآموزی حسابداری 

3 روزه کاراموز جدید اومده و کارهایی که سه هفته طول کشید بهم دادن رو توی سه روز ب اون یاد دادن

امروز  8  رفتم و یکی از سیستم ها خالی بود گفتم چیکار کنم گفتن کار نیست 

گفتم خب پس اگه اشکال نداره میشینم پیش یکی از کاراموز ها یاد میگیرم هرچی گفتم کمک میخواهید گفتن نه بعد یک نفر دیگه اومد و  همه سیستم ها پر شدن 

دوباره ب اون یکی گفتم کمک میخوای گفت نه

دوباره ب سرپرستشون گفتم کاری نیست من انجام بدم گفتن نه

گفتم اگه اینطوره برم خونه گفت میخوای بری بخوابی؟

خلاصه یک ساعت دیگه هم صبر کردم 

با جزئیات گفتم ک بپرسم ب نظرتون بعد از دو ساعت بیکار بودن  و همچنان بیکار موندن اشتباه بود که اومدم خونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اگر کارآموزید فقط بحث کار یاد گرفتن ک تیس بحث روابط محیط کار و خو پذیری باهاشه هر چی ام بیکار باشید نباید بریدخونه 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
ینی چی رفتم خونه عزیزم مگه شما کارفرمایی اگه ناراحتی خب کلا بیا بیرون ب هرحال کار یاد گرفتن سختی خ ...

ناراحت نیستم بی تجربه ام نمیدونم چیکار کنم

هفته اول همینطوری شد نشسته بودم نگاه میکردم سرپرستشون چیکار میکنه بهم گفت این بیکار نشستن ک فایده نداره کاری نداری پاشو برو خونه

ناراحت نیستم بی تجربه ام نمیدونم چیکار کنم هفته اول همینطوری شد نشسته بودم نگاه میکردم سرپرستشون چی ...

سلام عزیزم بهت حقوق میدن 

چی یاد گرفتی تا حالا من دو روزه شروع کردم بدون حقوق یه دفتر کل دادن براشون بنویسم اینم اموزششون🤣

سلام بچه ها، خوبید؟
من به شخصه در دوره کارآموزی همراه اول شرکت کردم و ازش راضی بودم
و به شما پیشنهاد میدم که این فرصت رو از دست ندید ...
تو دوره کارآموزی بیمه می شید و یه حقوق هم بهتون می دن 

پایان دوره هم اگه ازتون راضی باشند جذب همراه اول می شید...
اینم لینکش https://hamrah.academy/internship/
بزنید روش و برید صفحشو ببینید

سلام به همه

لطفا برای آکادمی "همراه اول" شرکت نکنید، چون رفتارشون توهین به خودتون و شعور شما است. برای سه موقعیت‌ کارشناس گرافیک همراه اول من شرکت کردم؛ شرکت‌های افرانت، مبین نت و درسا که در سه موقعیت پورتفلیوم پذیرفته شد؛ اما وقتی به ساختمان رفتم از درب ورودی که خیلی بی‌ادبانه با بنده صحبت کردند و نظر درباره نوع لباس پوشیدنم دادن با این که پوششم رسمی بود و گفتن باید با پوشش رسمی مورد نظر ما در مصاحبه شرکت کنی، مانتو بلند و جلو بسته با دکمه و مقنعه. دفعه بعد هم به این شکل بیاین مصاحبه اصلا شما را راه نمیدم. من خیلی ناراحت شدم و نمی‌خواستم دیگه شرکت کنم برای موقعیت بعدیم که شرکت کردم برای مصاحبه فرستادنم بالا توی زمان مصاحبه شخصی که با یک لپ‌تاپ کار می‌کرد یک پسر جوان بود درباره همه چی نظر می‌داد این که چرا همه دارن به سرویس بهداشتی میرن! هر چی تو فکرش بود را می‌گفت و وقتی برای مصاحبه وارد اتاق شدم برخورد مصاحبه‌گرها خوب بود، اما سوالات تخصوصیشون طوری بود که اصلا با مواردی که در موقعیت ثبت کرده بودن یکی نبود انگار کارآموز نمی‌خواستن کاربلد و کار کشته می‌خواستند من که راضی نبودم و یک احتمال که از تجربه خودم به شما میگم اینه که مصاحبه صبح برای افرادی هست که احتمال قبولی از نظر اونا را دارن و مصاحبه عصر برای اونایی که قراره فقط باهاشون بخندن و ردشون کنن چون انتخابشون را کردن