شرایط مهاجرت ب المانو داریم و دارم زبان میخونم اما جدیدا ک هر چی میگذزه از غربت و دوری از خانوادم نگران میشم و گاهی میگم نرم و دودل میشم بچه هم دارم نظر شما
بله خوبه😄هیچکس کامل نیست من هم نیستم انتظار عجیبی ازش نداشتم ولی خب راضیم
خداروشکر ایشالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم....من وقتی آلمان بودم فکر میکردم شوهرم خارجی میشه😅😂😂ولی دیگه بابام اجازه نداد اونجا باشم برای درس گفت باید بیای ایران😐🤦🏻♀️ولی ای کاش اون موقع بیشتر اصرار میکردم همونجا میموندم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برگشتی ایران؟اره آلمان خوبه.. باز انگلیسی ها خون گرم ترن
فقط ی سوال عزیزم اگه نشه غربتو تحمل کنم میشه تابعیت و شهروندی بگیرم برگردم ؟ یعنی با برگشت ب ایران شهروندی از دست نمیره؟ مثلا مجبور باسیم به فرض کاری کنیم رفت و امد ب المان داشته باشیم یا مالیاتی تعلق بگیره ؟
فقط ی سوال عزیزم اگه نشه غربتو تحمل کنم میشه تابعیت و شهروندی بگیرم برگردم ؟ یعنی با برگشت ب ایران ش ...
قوانین هرکشور نوع ویزا و اینا همه باهم فرق دارن شهروندی که حالاحالاها نمیدن عزیزم خیلی طول میکشه ... ببین نباید ب برگشت فکر کنین هر چقدر هم ک مشکل باشه تحمل کنین مثل یک زن قوی
هم اون هم وابستگی هم میبینم با مهاجرا چه رفتاری تو ایران میشه دوست ندارم با من ...
کار خوبی میکنی منم دایی دوستم آلمان زندکی میکرد با خانواده اون بیست سال پیش ولی نژاد مرستا خودش و خونوادشو اذیت میکردن الان که دیگه خیلی نگاهشون به ایرانی بدتر شده . هیچ جا وطن نمیشه همینجا پیشرفت کنه و به هوطن خودت خدمت کن .♥️♥️♥️