2777
2789
عنوان

مهاجرت

519 بازدید | 53 پست

شرایط مهاجرت ب المانو داریم و دارم زبان میخونم اما جدیدا ک هر چی میگذزه از غربت و دوری از خانوادم نگران میشم و گاهی میگم نرم و دودل میشم  بچه هم دارم نظر شما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غربت سخته

بالاخره باید باهاش کنار بیای 

مخصوصا برای ما ایرانیا که وابسته به خانواده ایم

باید بری و اجازه بدی زمان بگذره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

خودم هرگز مهاجرت نمیکنم 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
چرا ؟ برا غربت؟

هم اون 

هم وابستگی 

هم میبینم با مهاجرا چه رفتاری تو ایران میشه 

دوست ندارم با من این رفتار بشه

کشور های دیگه رو فقط واسه سفر دوست دارم 

کدوم ۵ ۶ نفر از فامیلای ما هر کدوم تو زمان های مختلف به کشور های دیگه رفتن... میخواستن مهاجرت کنن اول ازمایشی رفتن

هیچ کدوم نتونستن دووم بیارم برگشتن 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

گروه👇👇👇

این گروه برای تبادل لینک صورت گرفته

هر روز سه نفر انتخاب می شوند

دوستانی که به این سه عزیز رای بدهند روز بعد در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد

و بین اونها قرعه کشی میشه

بعد لینکشون رو قرار می دهند که بقیه گروه بهشون رای بدهند

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

پس اولویت با اونهایی هستند که رای می دهند

@ADANBABAshairLink  عضو این کانال شید تا به هم دیگه کمک کنیم

برین توی این کانال تبادل برای رای به ادان بابا

برو

به پیشرفت بچه هات فک کن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی