2777
2789
عنوان

نطر سنجی لباس زمستونه 😍😍

167 بازدید | 14 پست

بچه ها بنظرتون هودی بگیرم یا یاپافریا ازاین چهارخونه پشمیا..لعنتی همشونودوس دارم نمیتونم انتخاب کنم 🥺

تعداد رای : 35
نظرسنجی
چهارخونه پشمی جدیدا
13
37%
هودی وست شلوارجاگر
13
37%
پافر
9
25%
سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار خونه هارو دیدم زیاد برات عمر نمیکنن . بهر حال اگر هودی هم خواستی بگیری بگرد جنس خوب بگیر. 

وای خیلی خوشگلن البتع میترسم بم نیاداخه اندامم پره تپل نه ها پر

وای خیلی خوشگلن البتع میترسم بم نیاداخه اندامم پره تپل نه ها پر

اگر همه لباس هات تکمیله و میخوای برای تنوع لباس بگیری بنظرم پولتو پس انداز کن بعدا بیشتر ممکنه به کارت بیاد ولی اگر میخوای لباس هایی که لازمته بگیری ،لباس هایی بگیر که جنسشون خوبه و همیشه مد هستن ، آره منم دیدم پافر و اون چهار خونه ای هارو ولی توی خرید احساسی نباش . یکی از اقوام ما از هر لباسی چند تا داره و اگر شاید پول این همه لباس رو جمع میکرد و به جاش یه گوشی بهتر و یا چه میدونم یه چیز خفنن تر میگرفت بهتر بود .

اما باز هم آدما با هم متفاوتن. یکی عشق لباسه،  یکی طلا و ...

اگر همه لباس هات تکمیله و میخوای برای تنوع لباس بگیری بنظرم پولتو پس انداز کن بعدا بیشتر ممکنه به کا ...

درست میگی عزیزم اما من لازم دارم واسه باغ اینجاها زیاد میرم ی لباس راحت داشته باشم