2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

212 بازدید | 5 پست

بچه ها نظرتون رو میخوام در مورد اینکه...

من و نامزدم تقریبا ۳ ساله که همدیگرو میشناسیم، وتقریبا ۲ سال هم هست که رابطمون رسمی شده ولی هنوز عقد نکردیم.

تو این دو سال هم منتظر بودیم که هم خانوادش و هم خودش پولشون آماده بشه که بتونن خونمون رو بگیرن و‌کارای ازدواج رو انجام بدن.

ولی تو این ۲ سال هییییچ اتفاقی نیفتاد که یکی از کارامون انجام بشه و حتی خودشم هیچ تلاشی نکرد که کارشون زودتر راه بیفته و من همچنان منتظرم.

ولی جدیدا تصمیم گرفتم با خودش سرسنگین باشم و فعلا نرم ببینمش ویکم فاصله بگیرم،یکی دو بار هم که خواست ببینتم نرفتم و بهانه آوردم ،ولی اون بجای اینکه بفهمه مشکل از کجاست،بدتر شاکی شده و میگه تو منو دوست نداری،چون دخترای دیگه ببین چیکار میکنن برای دوست پسراشون یا نامزدشون.

منم گفتم پس منم باید بگم توام منو دوست نداری که هیچ تلاشی تو این ۲ سال نکردی که زودتر بهم برسی.

ولی الان دست پیش گرفته واون بجای من ناراحته ومیگه تو از کجا میدونی من تلاش نکردم،تو دنبال بهانه ای.

حالا خواستم نظرتون رو بپرسم که من دارم اشتباه میکنم که این کارو کردم؟؟؟

بله عزیزم اوضاع اقتصادی خیلی بده و باید صبر بدی مثلا من خودم 4 سال نامزد بودم ولی مطمئن بودم اونا بخاطر اینکه سنگ تموم بزارن و پول دستشون بیاد طولش دادن .. تو اگ میدونی کسایی نیستن ک سواستفاده کنن از اینک شما هیچی نگی خب پس ناراحت نباش همه چی بوقتش جور میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم اوضاع اقتصادی خیلی بده و باید صبر بدی مثلا من خودم 4 سال نامزد بودم ولی مطمئن بودم اونا بخ ...

آخه اینطور که شناختمشون خانواده ای هستن که از اول همش نداریم نداریم کردن و هر وقت ما غر میزدیم بهشون که کارتون به کجا رسید، میگفتن خوب شما کمک کنید.

و میدونم کلا خانواده بیخیالی هستن.

اینم پولی هم که میخوان جور کنن از بابته فروش خونه ارثی مادرشونه که حتما باید اونو بفروشن و پول دستشون برسه که اونم همینطور مونده، و میگن راه دیگه و پول دیگه ای ندارن،خود نامزدمم میدونم داره کار میکنه،ولی پول نگه دار نیست و ولخرجه و حتی نتونسته بعد دو سال یک میلیون پول پس انداز کنه و همش منتظره اون پوله مادرش دستش برسه و هر چی در میاره بابته تاوان و خسارت و وووووو

میده....

بخاطر همین هم من دیگه کم آوردم و ازش فاصله گرفتم ولی متاسفانه اون طلبکار شده

آخه اینطور که شناختمشون خانواده ای هستن که از اول همش نداریم نداریم کردن و هر وقت ما غر میزدیم بهشون ...

خب  وقتی میبینی پرتوقع و کم کارن برو مستقیم همین چیزایی ک بمن گفتی ب نامزدت بگو و ببین جوابش چیه اگ قانع کننده نبود ، خودتو دست کم نگیر .تازه خیلیا اولش حفظ ظاهر میکنن اینا ظاهرم حفظ نکردن:| 

خب  وقتی میبینی پرتوقع و کم کارن برو مستقیم همین چیزایی ک بمن گفتی ب نامزدت بگو و ببین جوابش چی ...

چندبار هم با خودش صحبت کردم، هم مامان و بابام با پدر و مادر صحبت کردن، حتی مطمعنشون کردن که از طرف ما برای خونه و کارای ازدواج هیچ کمکی نمیشه، و فقط جهیزیه برام اماده میکنن. ولی تو همین دو سال همش یک ماه دیگه دو ماه دیگه صبر کنید،کردن....

ما هم متوجه شدیم که اینا از اول با جیب خالی اومدن و فقط هم به امید کمک ما بودن و فقط میخواستن زود عقد کنیم که کار از کار بگذره و خیالشون راحت بشه ولس بابام نذاشت.

الانم همه این حرفارو جدیدا که به خودش بازم گفتم، میگه تو منو دوست نداری که نمیخوای صبر کنی،برو ببین مردم چیکار واسه هم میکنن

هر چی بهش میگم ما الان ۳۸ سالمونه ،هر چقدر هم علاقه باشه، ولی به نفعمون نیست پیر بشیم بریم سر زندگیمون،متوجه نمیشه، همش میگه تو منو دوست نداری که صبر نمیکنی و حتی منم نمیای ببینی