baharjunam مدیر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 عنوان دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست سلام دختراکسی تهرانی هست اینجا که من بتونم باهاش دوست بشم و گاهی اوقات با هم بیرون بریم؟ 1400/08/11 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 🤣🤣🤣🤣قابل نداشت نیست تاپیکای ارزشمند میزنی مشهور میشی مشهورم بشی ملت پیگیرتن پیگیرتم بشن برات ... سنم کمه زن کجا بود بچه خواهد بیاد😐😂تاپیکام مهم نیست.. .
a1sabaz عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 510 [QUOTE=213909729][QUOTE=213909206]نه ممنون 😑[/QUOTEخواهش میکنم. موفق باشی[/QUOTEممنون همچنین برای مهربونی دنبال دلیل نباش...:)
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 سنم کمه زن کجا بود بچه خواهد بیاد😐😂 تاپیکام مهم نیست.. 😐نگفتم بچه بیار کلی گفتمینی تو کارات دخالت میکننقضاوتت میکنن😑🤦♀️🖐🖐🖐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 😐نگفتم بچه بیار کلی گفتم ینی تو کارات دخالت میکنن قضاوتت میکنن😑🤦♀️ 🖐🖐🖐 من فکر کردم اینم گفتن اخه😐سوع تفاهم نشه یه وقت .
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 من فکر کردم اینم گفتن اخه😐 سوع تفاهم نشه یه وقت ن🖐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫