baharjunam مدیر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 عنوان دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست سلام دختراکسی تهرانی هست اینجا که من بتونم باهاش دوست بشم و گاهی اوقات با هم بیرون بریم؟ 1400/08/11 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 تو الان بهترین گزینه روی میزی😂 عزیزم اگه قرار بود با پسر تنهایی بیرون برم که اینجا دنبال دختر نمیگشتم. همه دخترا که نمیخوان دوست پسر داشته باشن که
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 نگفتم باور کن😐 تو نه یه خانومی گفت😐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
a1sabaz عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 510 اصلا اگه بخوای میتونیم باهم آشنا بشیم. نظرت چیه؟ نه ممنون 😑 برای مهربونی دنبال دلیل نباش...:)
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 تو نه یه خانومی گفت😐 گفت من افغانستانی ام؟!😐😂جالب .
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 گفت من افغانستانی ام؟!😐😂 جالب اره😐تو یه تاپیک که بحث تاپیکای تو بود🤣🤦♀️بیخیال ملت خودشون ندیده برا هم شناسنامهمیسازن😐🤦♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 ۱۶ اها عزیزم تو کوچولو هستی منظورم نسبت به سن من. من دانشجو هستم
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 اره😐 تو یه تاپیک که بحث تاپیکای تو بود🤣🤦♀️ بیخیال ملت خودشون ندیده برا هم شناسنامهمیسازن😐🤦♀ ... اره خودم تعجب کردم جالب👌 .
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 اره خودم تعجب کردم جالب👌 🤷♀️🙋♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
بقرارتم عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 1385 عزیزم اگه قرار بود با پسر تنهایی بیرون برم که اینجا دنبال دختر نمیگشتم. همه دخترا که نمیخوان دوست پس ... شوخی میکنم عزیزم
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 می درمیون گذاشتی موضوع رو 🤣🤣🤣🤣قابل نداشتنیست تاپیکای ارزشمند میزنی مشهور میشیمشهورم بشی ملت پیگیرتنپیگیرتم بشن برات اسم بچتم انتخاب میکنن😂😐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 می نه مرسی😄 هنگیدم😁😐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 [QUOTE=213909206]نه ممنون 😑[/QUOTEخواهش میکنم. موفق باشی