baharjunam مدیر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 عنوان دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست سلام دختراکسی تهرانی هست اینجا که من بتونم باهاش دوست بشم و گاهی اوقات با هم بیرون بریم؟ 1400/08/11 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
i_am_not_me عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 774 اگر خواستی یه دخترو به زور.... همیشه ۴ چیزو به یاد داشته باش ۱ اون دختر راضی نیست ۲ اون دختر نفرینت میکنه۳ آه اون همیشه پشتت میمونه ۴ خونه ی ما خالیه دختری که بازی های بتل رویال دوست داره🥰🥰🧡❤
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4318 من تنها می رم همیشه...توی سکوت به خیلی چیزا میشه دست پیدا کرد..🌙
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 من هستم ولی با بقیم به زور بیرون میرم😁🤪 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
a1sabaz عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 510 خب آخه تینیجر که نیستم خوب و بد رو تشخیص میدم باشه برای مهربونی دنبال دلیل نباش...:)
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 هستم🙂 ولی پرسان افتضاحه باید بخونم هر چیم میخونم تو کلم نمیره😨 چند سالته؟
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 😄😂✌ شما افغانستانی هستید؟ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 باشه اصلا اگه بخوای میتونیم باهم آشنا بشیم. نظرت چیه؟
shahrzad5267 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 17427 مخم رگ به رگ شد سه چهار بار دیگه بگو کلا نمیشه اطمینان کرد .دوطرفه نمیشه . بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 من هستم ولی با بقیم به زور بیرون میرم😁🤪 نه که همیشه منم دانشجو هستم کلی درس و پایان نامه دارم. وقت زیادی ندارم فقط گاهی منظورم بود
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 نه که همیشه منم دانشجو هستم کلی درس و پایان نامه دارم. وقت زیادی ندارم فقط گاهی منظورم بود چن سالتهکجا میشینی دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 نه چطور مگه تو یه تاپیک گفتن😐 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫