2789
اگه کف پامو ببینی متوجه میشی ازبس تاول زده و هنوزم خوب نشده پیاده روی زیاد صبح و عصر دو وعده روزی ...

ماشالا ب ارادت عزیزم👍👍👍🥰🥰🥰

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین اصلا نباید تو یه ماه بیشتر از ۳ کیلو کم کنی.خیلی عوارض داره ریزش مو مشکل کلیه سنگ صفرا و...اونم اصولی.مثلا نباید شام رو حذف کنی یا کلا برنج رو کنار بذاری چون موهات میریزه.توصیه من اینه برو پیش دکتر تغذیه و تو خونه ورزش کن چون کروناس باشگاه نیس.ورزشایی که به بدنت آسیب نزنن.میتونی از یه مربی کمک بگیری.ورزش غلط بدن رو نابود میکنه‌.باید کاری کنی چربیات آب شن نه ماهیچه هات 

سعی کن بدوی آروم بدو نمی خواد خیلی تند بدویی که نفست بگیره منم هفته ای سه بار با شوهرم میریم میدویم ...

شوهر من به درد این کارا نمیخوره مخمل خان همش خوابه بعدش یه سره به من میگه چاق شدی خیلی سختمه میخوام روشو کم کنم

کاش رژیمشو بگیری بدی به من 

رژیم خاصی نداره فقط برنج و نون نمی خوره کلا غذا نمی خوره میوه با مغز گردو و پسته اینا می خوره  البته اشتباه می‌کنه من به شما توصیه نمیکنم من خودم رژیم کالری شمار گرفتم توی دو ماه هفت کیلو کم کردم هنوز هم کلا کم خوری دارم  و رژیم خیلی خوبی بود

شوهر من به درد این کارا نمیخوره مخمل خان همش خوابه بعدش یه سره به من میگه چاق شدی خیلی سختمه میخوام ...

خب تنها برو به همسرت وابسته نباش یعنی به هیچ کس متکی نشو خودت تنها برو کیف کن هم لاغر میشی هم لذت می بری

اگه کف پامو ببینی متوجه میشی ازبس تاول زده و هنوزم خوب نشده پیاده روی زیاد صبح و عصر دو وعده روزی ...

منم ب حلقه خییییلی باور دارم زیاد میزنم و واقن موثره اما اطرافیانم همش میگن داغون میشی دیسکت میزنه بیرون و..... شما نظرت چیه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
منم ب حلقه خییییلی باور دارم زیاد میزنم و واقن موثره اما اطرافیانم همش میگن داغون میشی دیسکت میزنه ب ...

ببین عزیزم

ی پیرهن ضخیم بپوش یا یه ژاکتی چیزی....بعد جلوشو بده بالا ک حلقه دقیقا با پوست شکمت در تماس باشه ولی با کمرت نه...اینجوری کمر دردو ایناهم نمیگیری فشاری هم نمیاد..من اینکارو میکنمم

دوستان عزیز.هنگی شاد و تندرست و خوشبخت باشید.

دیروز یه مطلبی خوندم تو اینترنت که ورزش دراز نشسا آسیب جدی به کمر ووستون و فقرات میزنه.به همین خاطر دیگه منسوخ شده.لطفا از حرکات جایزگین و اصلاح شده دراز نشست استفاده کنید.تو اینترنت سرچ کنید هست.

من تو ۴ماه ۱۵ کیلو کم کردم.زیر نظر متخصص و با برنامه غذایی مناسب

ببین عزیزم ی پیرهن ضخیم بپوش یا یه ژاکتی چیزی....بعد جلوشو بده بالا ک حلقه دقیقا با پوست شکمت در تم ...

من چن ساله میزنم راستش الحمدالله کمردرد و... نداشتم ینی بعد هر زایمانم فقط با حلقه جمع شدم منتها الان دارم بیشتر میزنم ک شکمم تا حد خیییلی خوبه بره، مرسی گلم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏