2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون من‌ کم‌ توقع ام

181 بازدید | 26 پست

من یکساله عقدم

خانواده شوهرم که اصلا رسمی به عنوان کادو و اینا ندارن

منم باهاشون حرفی نزدم

عیدی مامانم به شوهرم داد مادرشوهرم هم همون مبلغ فکرکنم به من داد

خواهرا و برادرشوهرا نه پاگشا نه کادویی چیزی 

منم اصلا چیزی نگفتم انتظار هم‌ نداشتم

و اهل دخالت و اینا هم نیستن ارتباط من هم باهاشون دو هفته یکبار خونه مادر شوهره 

در حد معمولی

من مشکلی ندارم

چون دیدم زیاد واسه دختر آزادی و یا توجه این جور چیزا نشون نمیدن 

خانواده من‌ برعکس هستن جهاز میدن و توجه به دختر خیلی هست

مادرشوهرم سر عقد یه کادو بهم داد

عید پول نقد 

و یه شال 

خواهرا هیچی

برادر شوهرا که ما رفتیم خونشون اول بعد اونا اومدن جاری ها خونمون یکیش یه تاپ‌آورد یکیش هم پارچه

من‌ یه کوچولو ناراحت شدم ولی دیدم کلا دخالت و ارتباطی نیست گفتم بهتر

بعد مادرشوهرم هم‌پیره

حالا من شوهرم خوبه راضی ام

اول که عقد کردیم درآمدش خوب بود و هنوز خرج ساخت خونه نداشتیم خرید داشتیم فست فود و خوارکی و ...

ولی لباس کمتر (خودم نمیگرفتم زیاد)

از اسفند ساخت خونه ما شروع شد حقوق شوهرم هم‌ دیر داد چند ماهی صاحبکارش

خودمم شاغل شدم

دیگه زیاد خرج نکردم 

تو مناسب ها کم نمیذاره حتی بعد عید یه چیزی داشتیم فروخت برای من انگشتر خرید مامانم‌میگه این وظیفشه فکر کن می‌خواسته طلا های عقد رو بگیره

من دیگه لباس اینا نگرفتم تا خرداد بود بچه ها اینجا گفتن عادت میکنه و اینا باید نشون بدی خرج داری خب اون بنده خدا پول نداشت من درکش کردم

میدونی چیه بچه ها من‌هیچ‌وقت تحت فشارش نذاشتم اون موقع میگفتم‌بریم خرید میگفت باشه ولی خودم دلم نیومد

با پس انداز خودم رفتم خرید

بعد مرداد هم یه مانتو و شلوار دیدم که بعدا طوری شد خودش پولش رو داد

خودش هم‌برای خودش اصلا خرید نمیکنه تا شنبه رفتیم باهم خرید از بعد عید براش که گرفت بعد میگفت کاشکی نمیگرفتم قسط رو می‌دادیم که باهاش حرف زدم از این فکرا نکنه

یه گردنبند هم خودش واسم‌گرفت

چون سر عقد به جز حلقه و پیش حلقه تواناییش رد نداشت خرید طلا کنه

من همیشه مراعاتش رو کردم

درکش کردم

تو فشار نذاشتم 

دلم نیومد که نگه بی درکه که نمیگه ذهن خودمه این 

منبع درآمدمون زیاد نیست ماهی ۵ قسط داریم

داریم خونه میسازیم 

و خرج های دیگه 

بچه ها هر چی بگم نه نمیاره ها ولی دلم‌نمیاد میگم از حقوق خودم خرج میکنم 

تو مناسبت ها تولد و عید همیشه حواسش هست

خوراکی

فقط خرید لباس زیاد نرفتیم همین

وسایل ارایشی و بهداشتی هم همیشه بخوام سفارش بدم خودش پول میزنه 

من هیچ وقت بهش نگفتم اینو یا اونو میخوام 

غرورم اجازه نداد گفتم خودم نیازم رو برطرف میکنم از اینکه تو دوران عقد اینطوری باشم خوشم نیومد 

میخواستم بدونه چشم‌و دل سیرم

الان هم گاهی میشه هی دلم میخواد برم خريد خودمم دارم اونم بگم نه نمیگه ولی میگم‌بذار خرج زیاد داریم

حالا ماه بعد که حقوق گرفت برم خرید زمستون که بدونه منم خرج دارم؟

و بچه ها کار من بده؟

فقط این حسم بده دلم‌نمیاد خرج‌کنه؟

چون‌میترسم در آخر کم بیاریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم عزیزم❤

شما کار خیلی خوبی میکنه داری به زندگی خودت کمک میکنه

به بچه هات

شاید الان کم لباس بخرین و..

ولی بعدا پشیمون نمیشین

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
خوندم عزیزم❤ شما کار خیلی خوبی میکنه داری به زندگی خودت کمک میکنه به بچه هات شاید الان کم لباس بخ ...

دقیقا همین جورا شوهر خوبی هم دازی خانواده شوهرت هم که دخالت نمیکنن پسرسخت نگیر این وسط یکم مامان خودت یکم داره دخالت میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
الان هم‌همیشه تیپمون خوبه و لباسامون فقط کم‌خرید میکنیم

خیلیهم خوب

زیاد تر بدتر اصراف و ولخرجی میشه عزیزم

شما قانعی این خیلی خوبه❤

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

بچه ها اینو بگم ما همیشه تیپ و ظاهرمون خوبه و بروز

تو خرید عقدم لباس گرفته بودیم جنس و مارک خوب هنوز می پوشیم و نو و عالی

ولی اینطوری نیست که ماهانه بریم خرید و هر سری یه ست جدید 

منم این شرایط رو گذروندم ساخت خونه سخته میگذره ان شاالله.

اما مثلا تو اینستا گرام از پیج هایی ک همیشه حضوری و غیر حضوری خرید میکردم چیزای قشنگ رو میفرستم میگم ببین چ نازن🥺.

ی بار شومیز ی بار مانتو ی بار شلوار هر چی ک لازم دارم هر سری هم ی چی میگم .

پول ک دستش بیاد میگ بیا بریم خرید کن ..

همسرم حقوق ماهانه نداره .

ی جور بی تفاوت نباش ک فک کنه کم و کسری نداری ی‌جورم افراط نکن ک بگه متوجه شرایط نیست .

خوشبخت باشید ان شاالله

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

رابطه خوبتو‌ به خاطر اینکه باید خرج داشته باشم تا ارج داشته باشم‌ چرت خراب نکن‌

خیلی ام خوب خدارو شکر خانواده شوهرت از این فضولای‌ عجوزه نیستن و همسرتم‌ وابستگی نداره بهشون

منم اینجوری ام هیچی از حتی خود همسرم کادو نگرفتم ولی همین که خوبیم با هم رو با دنیا عوض نمیکنم 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
من چرا نمیتونم نظرم رو بدم . پیامی ک نوشتم رو میگ مجاز نیست

اشتباهی چیزی ننوشتی که غیر مجاز باشه؟

قشنگ بخون

دقیقا همین جورا شوهر خوبی هم دازی خانواده شوهرت هم که دخالت نمیکنن پسرسخت نگیر این وسط یکم مامان خود ...

اونم مقصر خودمم

نکه از مجردی همه چی رو بهش میگفتم

مثلا الان هم‌میگم بخاطر همین نظر میده و دخالت 

اون قسمت خواهربرادراروماهم فقط عروسی کادومیدیم وپاگشاکنیم یه مبلغ کم فکرکنم ۲۰۰تومن میدیم  امابعدخوب همسرت نداشته خر یدعقدکنه  اشکالی نیست وتااینجاهم بنظرم رفتارت خوب بوده  ولی اینی ذره ذره ازحقوقت خرج کنی موافق نیستم و خریدزمستونیتم بروحالالازم نی پالتوگرون بوت چرم وشال فلان قیمت بخری ارزونتربخرامابگومثلااون پالتوهه خیلی قشنگه اماخودمون فعلابایدرعایت کنیم بعدا میخریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖