2777
2789

بنظرتون تا آخر عمر باهاتون میمونه یا طلاقتون میده؟بهانه گیری میکنه یا عادی برخورد میکنه؟

لطفا کسایی که تنبلی تخمدان یا هرمشکل ناباروری داشتن اینجا بنویسن تا ازشون کمک بگیریم.متشکرم ازتون

شدم 😂

ولی شوهرم خیلی بچه دوست نبود کاری نداشت 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم طلاقم میداد ‌

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

شوهر من خوشحالم میشه با خیال راحت میره پی اَللی تللیش😐😐

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

نمیدونم،فعلا باردارم

ولی اگر همسرم ایراد داشت میموندم دوسش دارم

اگر خودم داشتم،میرفتم،چون دوسش دارم😑😑

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

چهارساله بچه دار نشدیم، فعلا خوبیم با هم ولی من به هر دری میزنم اا خدا بده، اگر نداد میرم از زندگیش شاید بعد من بتونه با کس دیگه ایی طعم پدر بودن رو بچشه، ولی نکته اش اینه میگه اگر روزی تو نباشی دیگع زن نمیگیرم 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
ما هردو توافق کردیم بچه دار نشیم الان هم بعد ۱۶ سال راضی هستیم و خدا رو شکر میکنیم 

بهتررین کار👌🏻👌🏻👌🏻

چن سالتونه؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من تنبلی داشتم سال 94 عروسی کردم 97 یه سقط و 98 بارداری مئفق.طبیعی هم باردار شدم

شوهرم که اصلا عین خیالش نبود میگفت چرا اینقدر شور میزنی

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

ولی در کل اینهمه بچه،اگر همه راه هارو رفتید و نشد،نهایتا یکی ب فرزند خواندگی بگیرید

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

بعد از دوسال با تنبلی تخمدان باردارشدم

مطمئنم که حرفی از طلاق نمیزد همیشه اینایی که بخاطر طلاق از هم جدا میشنو سرزنش میکنه اتفاقا خیلی بدش میاد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
2790
2778
2791
2779
2792