بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
🤣🤣خوبه که به خصوص اگه دوستش داری من آرزومه دست کسی که دوستش دارمو بگیرم البته بعد اینکه پا رو غرورش گذاشت، عاشقم شد، اومد خواستگاریم،منم جواب مثبت دادمو نامزد شدیم🤣🤣🤣
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
عزیزم ایشالا که به کسی که دوست داری برسی منظورم اینه که تکراری نباشم براش وگرنه چرا که نه😄😂
آهان🤦♀️
ممنون😁☺