2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید 😭😭

133 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. من ۲۱ سالمه مجردم. چند ماه بود که زود به زود پریود میشدم‌. رفتم دکتر و برام قرص دوفامد ۱۰ نوشت. گفت بعد دو هفته قرص و قطع کن تا پریود شی. دیروز پریود شدم. امروز یه چیز عجیبی دیدم. خیلی خیلی خیلی ببخشید، ولی یه تیکه چربی مانند یا یه چیزی از جنس پوست مرغ دیدم (شرمندم واقعا). اولش فکر کردم توده‌ی خونیه، بعدش دقت کردم دیدم اصلا رنگش شیری یا سفید بود. امشب به دکترم پیام دادم گفت بیا برای معاینه!! 😭😭 منظورش از معاینه چیه؟ مگه دختر مجرد و معاینه میکنن؟ من هنوز پیامشو سین نکردم، منظورش چی بود؟؟ یعنی بدنمو میبینه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه عفونت مثل یه تیکه چربی میاد بیرون؟ الان یعنی منو میبینه برم اونجا؟ 😭

منم ی مدت متفورمین خوردم همچین اتفاقی واسم افتاد،و تا چندسال حتی ساعت پریودمم تنظیم بود،تااینک اون اورژانسی لعنتی رو خوردم بعد یک سال هنوز تنظیم نشده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

همه ی معاینه ها واژینالی نیستن 

گاهی از روی شکم معاینه میشن،

اگه هم نیاز به معاینه ی اندام خصوصیتون بود نگران نباشید برای شما دستگاه نمیزارن

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
الان نگرانیم از معاینه‌ایه که گفت. ینی میبینه منو؟ 😭

نه عزيزم چيتو ميخواد ببينه اخه از روي معذرت ميخام واژن وقتي باكره هستي..احتمالن از روي شكم معاينه كنه،يا برات سونو بنويسه

به هر حال مشكل مهمي نيست