2777
2789
عنوان

شوهرم .....

279 بازدید | 14 پست

شوهرم خیلی خوب ومهربونه،چشم پاک وازهمه لحاظ خوبه،که خداروشکر میکنم ،فقط یه بدی داره تو خونه منو با صفات بد صدامیزنه،جلو بقیه احتراممو داره ولی توخونه مثلا بهم میگه خ ر یا گ او یا ا ح م ق و...خیلی ناراحت میشم چون با صدای بلند میگه همسایه ها میشنون،هرچی میگم نگو بازم میگه  ،چیکارکنم راهنمایی لطفا

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت جوابشو نده اینجوری صدا کرد شاید از سرش بیفته من خیلی حساسم شما خیلی خوب برخورد میکنی بهش میگی آدم خوبیه و تنها همین ایرادو داره من اینکه با من چه جوری باشه و آزارم نده خیلی مهمتره تا اینکه تو نظر بقیه چه جوری باشه اول خودم مهمم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
شمام همینطوری صداش کن حل میشه

نه بدتر میشه ،باز حرفای بدتری میگه

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
دیگه پشم ام تموم شد پوستام داره میریزه😐😐

😅،خودمم موندم چیکارکنم

به شوخی یا جدی هرچند دوتاشم خوب نیس 

چه درحالت جدی ،وچه در اوج خوشی مثلا میگه گربه نره دوستت دارم😔

درظاهر همه میگن خوش به حالش چه شوهر خوب وپاکی ولی خبر ندارن توخونه چی بهم میگه