2777
2789
عنوان

قهر همسرم

302 بازدید | 17 پست

سلام .همسرم با پدرم قهر کرده و دیگه خونه پدرم نمیره اونا راهشون ۵ ساعت با ما فاصله داره .منم از این بابت ناراحت و دلگیرم .بخاطر یکسری حرفا ک شوهرم گفته بودمنم از رو عصبانیت ب پدرم گفتم میدونم ک اشتباه کردم پدرمم و مادرمم وقتی بعد مهمانی رفتن خونه شون پدرم زنگ نزد ی تشکر نکرد ولی مادرم ب همسرم زنگ زد و تشکر کرد برای همین شوهرم هنوزم از پدرم ناراحته  در ضمن موقع رفتن پدرم  از شوهرم تشکر کرد و رو بوسی کرد .منم از این قهر بودن ناراحتم .ب من بگید چیکار کنم و راهنماییم کنید

شوهر منم با دوتا شوهرخواهرام قهره.. یعنی با باجناقاش.. خونه های همدیگه که نمیرن و نمیان هیچ.. خونه پدرم هم  اگر اونا باشن به هیچ وجه نمیره.. یعنی بنده خدا مادرم نمیتونخ مهمونی بگیره که همه دور هم جمع باشن.. این وسط فقط من دارم میسوزم.. که جاهاایی که خواهرام هستن با شوهراشون من نمیتونم برم.. خیلی سخته

همه میگن شبیه اما واتسون هستم...🌸💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از خدا کمک بخواه 

توکل کن بخودش 

بگو خدایا این کینه و کدورت رو خودت رفع کن 

این کندی که زدم رو تو درستش کن 

خدایا فقط به نو اعتماد دارم 

فقط از ته دل از خدا بخواه وهیچ کاری نکن 

صبوری کن صبوررررری.    خودش درستش می‌کنه 

شک ندارم 

شوهرت از خود راضيه!!! 

پدرت يبار اومده خونتون بايد دم به دقيقه تشكر كنه ؟! 

يجورى نوشتى انگار شوهرت خانِ و خونوادت رعيت!!!

بس احترام سن و سال چى ميشه ؟

شوهرت مقصره صددرصده 

چرا احترام خونواده تو ازشوهرت كمتره؟! ها؟! چون اونا دختر دارن و خونواده دخترن احترام ندارن؟! اين ته مرد سالاريه 

مشكل از شوهرته بنظرم شوهرت رو بايد درست كنى 

والا من تاحالا هرچى ديدم دامادا دور خونواده زنشونن و حتى بى احتراميم بهشون ميشه احترام سن و سال رو نگه ميدارن 

يكم واسه خودت ارزش قائل باش دختر !

يكم احترام خونوادت رو پيش شوهرت بالاببر 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم. 
شوهرت از خود راضيه!!!  پدرت يبار اومده خونتون بايد دم به دقيقه تشكر كنه ؟!  يجورى نوشتى ...

چیکار کنم .ولی خدایی کاری کرد ک بهشون خوش بگدره کلا رو تشکر خساسه حالا هر کی باشه حتی خانواده خودش .پس من بهش نگم بیا یا نیا؟

چیکار کنم .ولی خدایی کاری کرد ک بهشون خوش بگدره کلا رو تشکر خساسه حالا هر کی باشه حتی خانواده خودش . ...

اينجور مواقع بايد از مشاور كمك بگيرى 

اينكه مهمون نوازى كنى خوبه! 

ولى آدم از محبت و اينا توقع تشكر داشته باشه اين ديگه اشتباهه 

پدرت از دامادش بزرگتره 

جاى پدرشه 

كسيه كه همسرشو بزرگ كرده. راه دورى نرفته اگه كاريم كرده 

اينجور مواقع بايد از مشاور كمك بگيرى  اينكه مهمون نوازى كنى خوبه!  ولى آدم از محبت و اين ...

مشاورم کلی پول فقط میگیره .از اول اخلاقش اینجوری بود .من تا بیام حرف بزنم با من کلی باید کلنجار بره .راه خل چیه اگه جای من بودید؟

مشاورم کلی پول فقط میگیره .از اول اخلاقش اینجوری بود .من تا بیام حرف بزنم با من کلی باید کلنجار بره ...

والا بهترين راه حل همين مشاوره 

بايد حرفايى ك تو نمى تونى به همسرت بزنى رو يه مشاور به همسرت بزنه يا كسى ك حرف شنوى داره 

هيچ كس حق نداره دخترى رو از خونوادش جدا كنه 

ايشالا عمرشون طولانى باشه ولى مگه پدر مادرا حقدر هستن كه آدم بخواد نبينشون ؟! 

اين ظلمه ظلم 

كارش گناه بزرگيه 

والا بهترين راه حل همين مشاوره  بايد حرفايى ك تو نمى تونى به همسرت بزنى رو يه مشاور به همسرت ب ...

اون منو جدا نکرده چون بد متوجه شدی ب من میگه هر وقت خواستی تو برو من نمییام .منم گفت دیگع پیش مارت هم نمیام