2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟؟...🤕

153 بازدید | 18 پست

کسی که عاشقش بودید شدیدا بعد چند وقت حستون کمتر بشه نسبت بهش؟؟

و دیگه مثل قبل نخواییدش؟؟

دلیلش چی میتونه باشه؟

با اینکه اون شخص هم آدم خوبی باشه

بچه ها سوال یکی از دوستامه از زبون خودش نوشتم متوجه بشید راحت تر ممنون از راهنمایی هاتون😘😘

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

اره شده

چون فهمیدم هوله به مرور فهمیدم چهرش دوس ندارم،  معیارام عوض شد، جذاب نبود به اندازه کافی

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره شده چون فهمیدم هوله به مرور فهمیدم چهرش دوس ندارم،  معیارام عوض شد، جذاب نبود به اندازه کا ...

👌👌⚘⚘

سلام ببین این اصلا اسمش عشق نیست کشش اولیه و جذب هستش اگر ادامه پیدا کنه بهش میگن عشق پس ایشون فقط دوسشون داشته و بعد یه مدت که اون کشش اولیه رفته فکر میکنه که حسش کمتر شده درحالیکه اینطوری نیست خوبه که حالا که از سرش افتاده به نقاط مثبت طرف فکر کنه و اگر میخاد باهاش بمونه اگرم نه گه تمومش کنه

بعضی وقتا ازیکی خوشمون‌میاد فقط خوبیاشو میبینیم و ازش بت‌میسازیم... بعد که بهش نزدیک شدیم وبیشتر شناختیمش برامون‌جذابیتی نداره واونجور ک‌فکرمیکردیم‌نبود و ازش سرد‌میشیم.در واقع هرحسی اسمش عشق نیس 

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
سلام ببین این اصلا اسمش عشق نیست کشش اولیه و جذب هستش اگر ادامه پیدا کنه بهش میگن عشق پس ایشون فقط د ...

سپاسگزارم

بعضی وقتا ازیکی خوشمون‌میاد فقط خوبیاشو میبینیم و ازش بت‌میسازیم... بعد که بهش نزدیک شدیم وبیشتر شنا ...

دقیقا⚘👌