2777
2789
عنوان

بیماری پانیک

386 بازدید | 36 پست

بچه ها من بیماری پانیک دارم بعضی اوقات خوبم اما بعضی شبا میادسراغم اوایل قرص میخوردم که همش خواب بودم سرخود قرص هارو قطع کردم ..‌هی دارم میجنگم بااین بیماری اما داره عذابم میده قسمتون میدم اگه راهکاری جزقرص میدونید راهنماییم کنید

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

هیچ مشکلی توزندگیم ندارم اما این استرس لعنتی ولم نمیکنه دیگه خسته شدم همش آرزوی مرگ میکنم دعا کنید اگه خدا شفام نمیده بمیرم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

من به محضی که دراز میکشم وحشت میکنم انگار دارم سکته میکنم داد میزنم چاره ای جز بیخیالی و قرص ندیدم براش 

شما علائمت چیه ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندسال پیش اینجوری میشدم.ببین قرص الکیه.فقط خودت میتونی درمانش کنی

وقتی داشت حمله میومد سریع برو جلو آینه به خودت بگو هیچیت نیس

اب بزن بصورتت

من اینکارو کردم

سریع همون اول که اومد ذهنتو منحرف کن

من به محضی که دراز میکشم وحشت میکنم انگار دارم سکته میکنم داد میزنم چاره ای جز بیخیالی و قرص ندیدم ب ...

ترس وحشت تحوع تپش قلب یخی دست وپا حالت سکته ومرگ

چند وقته؟

۵ساله

ترس وحشت تحوع تپش قلب یخی دست وپا حالت سکته ومرگ

آره منم همینم دیشب نذاشتم خانواده ام بخوابن  اصلا خواب ندارم خیلی مزخرفه درد بدیه ولی چاره ای جز مدارا نداره 

آره منم همینم دیشب نذاشتم خانواده ام بخوابن  اصلا خواب ندارم خیلی مزخرفه درد بدیه ولی چاره ای ج ...

شما چندساله اینجوری هستی چیشدکه اینجوری شدی

حتما قرصتو ادامه بده برو پیش روانشناس اونا یه قسمت بزرگی از درساشون مربوط به حملات پانیکه ازشون مشورت بگیر اگه نیازه برو پیش روانپزشک خوب برات داروی مناسبتو بنویسه یهو همچین قرصاییو قطع کنی فکر میکنم تاثیر بدی بزاره 

این نظر منه

سلام منم همینطورم نمیدونم اسمش پانیک هست یا نه من با مشکل معدم شروع شده و وسواس فکری هم دارم ولی این علایم میکشتم گاهی اوقات موقعی که استرس دارم و هول میکنم 

از سال ۹۵ غصه خوردم قبلش و اینکه خیلی فکر منفیداشتم ی مقدار هم از خانواده ام ناراحت بودم