2777
2789
عنوان

دخالت کنم یا نه؟

130 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

ما مراسم عروسیمون نزدیکه و خانواده شوهرم اصلا ب همسرم توی مخارج کمک نمیکنن

توی یکسال عقد ما خونه باغ ساختن وسایل خونشونو عوض کردن و جدید کردن مامانش کلی طلای دیگه خریده که همشون مبارکشون اما حرصم از این میگیره که توقع دارن همسرمم توی این مخارجا کمکشون کنه

همسرم وام خیلی داره و تقریبا آخر ماه چیز زیادی واسمون نمیمونه

الان مادرشوهر پدرشوهرم با وجود پول کاملا خودشونو کشیدن کنار و همسرمم توی خیلی از خرجا مونده

میخوام به همسرم بگم دست برداره از خجالتش و ازشون بخواد کمکش کنن اما نمیدونم دخالت بکنم یا نه؟ 

همسرت خودش ب مغزش میرسه اگه بخواد کمک بگیره

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خیلی رو مخه بابا فکر میکنه اونا وظیفه ای ندارن

اولا ک البته ک فکر همسرت درسته

بعدم وقتی تفکر همسرت این مدلیه فقط وفقط گفتن این حرف تورو سبک میکنه همین وهمین

مثل این میمونه ک شمافکرت این باشه خودت جهازتو بخری.همسرت بگه برو از بابات بگیر

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
پس چکار کنم هی میگه مامان بابام خیلی زحمت کشیدن تایید کنم؟! نگم بهش والا من که ندیدم 

بگو چقدر خوب میشد بابات اینا کمکمون میکردن تا زودتر بریم سرخونه وزندگیمون،با لحن خوب بگو که بدش نیاد

بگو چقدر خوب میشد بابات اینا کمکمون میکردن تا زودتر بریم سرخونه وزندگیمون،با لحن خوب بگو که بدش نیاد

من کلا نمیتونم باهاش حرف بزنیم فقط تهش دعواست

نه دوسش داشتم نه دوسش دارم فقط بخاطر مادرم تن به این زندگی دادم 

کاراش فقط منو از خودش متنفر تر میکنه

هیچ جوره نمیتونم باهاش قشنگ حرف بزنم😞

من کلا نمیتونم باهاش حرف بزنیم فقط تهش دعواست نه دوسش داشتم نه دوسش دارم فقط بخاطر مادرم تن به این ...

چقدر بده که به خاطر کس دیگه ای بخوای زندگی خودتو خراب کنی به خاطر دلت زندگی کن ،برات ارزو خوشبختی میکنم