2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من یه تئوری شنیدم که وقتی یکی میمیره کسی نیست گریه کنه براش خدا یکی انتخاب میکنه🥺 که براش گریه کنه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
عادیه بابا همه اینجورن‌  مامانم میگه باز جن  زده شدی 😅😅  فکر کنم  کار هورمون ...

اخه من حالم خوب بودا انرژیم مثبت بود یهو بدون اینکه کسی بهم چیزی بگه کم کم رفتم تو خودم و یهو دیدم گریم گرفته

اخه من حالم خوب بودا انرژیم مثبت بود یهو بدون اینکه کسی بهم چیزی بگه کم کم رفتم تو خودم و یهو دیدم گ ...

نزدیک دورته؟؟؟ ببین  من خودم‌ مودیم  یهو تو اوج خنده میتونم‌ زاااااااار بزنم‌ 😥 یه هفته مونده به پریود  قاتل میشم‌ تو اون یه هفته  کلا گریه  میکنم  هفته بعدش شاد و شنگول  باز بعدش تبدیل به یه خردادی مودی😄😄😃 

به شخصیت هم بستگی داره 

نزدیک دورته؟؟؟ ببین  من خودم‌ مودیم  یهو تو اوج خنده میتونم‌ زاااااااار بزنم‌ 😥 یه هفته م ...

عه راس میگی احتمالا همین روزا پری شم .ولی خب همیشه هم اینطوری یهو غمگین نمیشم دنیا دور سرم بچرخه.حس کردم حتی کسی منو دوست نداره تا این حد .یجورایی حساس شدم سالی چهار پنج بار اینطوری میشم 

عه راس میگی احتمالا همین روزا پری شم .ولی خب همیشه هم اینطوری یهو غمگین نمیشم دنیا دور سرم بچرخه.حس ...

هر چی دلت میخواد گریه کن  تنها توصیه من به تو واقعا آروم  میکنه  مخصوصا تو این دوران  مزخرف  پریودی 

شیر داغ قبل پریود شدن بخور ارامبخشه

هر چی دلت میخواد گریه کن  تنها توصیه من به تو واقعا آروم  میکنه  مخصوصا تو این دوران ...

مرسی سحر جان چشم .گریه هامو کردم آرومم شدم کمی ولی کامل تخلیه نشدم .شیر هم میخورم مرسی گفتی